Mohu dostat výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LaPaloma ucitel ma po roce prace stale 30 ![]()
O tom, jak v soucasne dobe uci nekteri ucitele si nedelam iluze. Mam ctvrtaka, v pondeli dostava seznam stranek. Do skoly ho vracet nebudu, ja do prace denne nemusim, domskolu nejak zvladame, to pak svym zakum odpovidam jeste vecer. Pancelka posle v pondeli seznam a dopolko bude ucit 15 deti. To zvladne.
ALE ucitele si to nevybrali, vse, co se ted kolem covidu a skolstvi deje, prichazi shora. Skoly se s tim musi nejak poprat, neni to pro ne vubec jednoduche. Nelze hazet zavreni nebo omezeni skol na ucitele, reditele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaPaloma píše:
Jo a ty kadeřnictví a hospody řvou, že pracovat chtějí, to nebyl dobrý příklad. Já tvrdím, že jsou školy, školky a učitelé, co stojí za šílenství přes sociální sítě a pracovat nechtějí. Že se těch dětí bojí.
A tady je už něco hodně špatně, bohužel ministři v lidech vyvolali strach z promilí.
je to dobry priklad. Co je zavrene, je zavrene, protoze to rozhodla vlada. Vyse pises, ze zamestnanci se do prace nehrnou, asi jenom servirky do prace chteji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaPaloma moje sestra je taky prodavačka z lidlu a mají placenou každou minutu, co jsou v krame navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaPaloma píše:
@matkabagristy U nás na plakátu u Lidlu viselo, že 27000 po roce práce. A jelikož je moje zákaznice prodavacka z Lidlu, tak vím o počtu hodin prescasu. Zaviracka ve 20:00, pak holky uklízí prodejnu a vybaluji zboží na akce. Jsou rady, když jdou domu ve 21:00, ale stává se, že i pozdeji. Proto k večeru už tam občas nějaká jezdí s koštetem. Placený jsou jen do 20 hodin.
Jinak oceňuji, že pracovat chceš, protože to v některých školách bohužel vypadá jinak, ono se hlavně nechce. Ukazuje se, že část lidí patří do invalidního důchodu. Lepší situace než dnes je totiž v nedohlednu.
Kdybys nekecala, placeny jsou presne podle toho, jak tam jsou… A i smeny jsou plánované s ohledem na uklid a zboží po zaviracce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit