Mohu otěhotnět po prsteni

Anonymní
16.6.21 13:17

Mohu otěhotnět po prsteni

Dobrý den chtěla bych se zeptat pokud je možné otěhotnět tak že se přítel vystříkal a asi po nějakých 20 minutách mě vyprstil na prstech však nic viditelného neměl mohli tam pouze být nějaké ty “mikro” spermie. Od té doby jsem měla 4 menstruace ale ta 1. byla celkem slabší u té druhé jsem měla spozdeni a taky byla slabší tu 3. jsem dostala po 17 dnech a byla 5 dní jenom hnědá prostě takové špinění jenom 2. den jsem jednou protekla ale jinak byla krev hnědá se sraženinama a teď jsem menstruaci dostala v pondělí (je středa ráno) krev byla jasně červená a také jsem si v pondělí vzala první pilulku antikoncepce a včera (úterý) už jsem to měla zase jenom hnědý a bylo toho hodně málo a dnes to samé. Ještě bych chtěla podotknout že k uvedenému incidentu došlo 1.4. a 3.6. jsem byla u gynekoložky pro antikoncepci a dělala mi ultrazvuk břicha a nic tam neviděla ale zase jsem si říkala jestli není moc brzo kdyby nedej bože něco. Gynekoložce jsem neřekla že mám podezření netroufla jsem si jsem ještě mladá. Plaším protože jsem se dozvěděla že právě některé ženy menstruovali i když byli těhotné a pak se to zjistilo pozdě a potrat už nebyl možný. Předem děkuji za odpověď. Chtěla bych jen doplnit, že jsme spolu nespali přítel ejakuloval kvůli masturbaci.

Příspěvek upraven 16.06.21 v 13:56

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
16.6.21 13:23

Těhotná nejsi, klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
16.6.21 13:24

Takže ty řešíš možné těhotenství po čtyřech měsících? :) Ocividne nejsi zralá na to mít ani sex, natož řešit těhotenství. Po čtyřech měsících by bylo už by bylo opravdu něco vidět, to se neboj ;) Navíc ti ty čísla nějak nesedí, nebo mas nějak moc menstruací během dvou měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.21 13:30

@mackA159 Ne po 4 měsících ale po dvou a také já dostávám menstruaci většinou po 21 dnech a jednou to bylo aji po 17 proto jich je víc a řeším to až teď protože jsem si celou dobu myslela že menstruace je jasný příznak že nemůžu být těhotná ale zjistila jsem že ne a právě mě teď vyděsily ty dvoje spíše špinění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.21 13:33

@mackA159 a také neměli jsme sex. Vystříkal se proto že jsem ho nevim jak to říct slušneji honila.

• Citovat
  • Upravit
35914
16.6.21 13:34
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat pokud je možné otěhotnět tak že se přítel vystříkal a asi po nějakých 20 minutách mě vyprstil na prstech však nic viditelného neměl mohli tam pouze být nějaké ty “mikro” spermie. Od té doby jsem měla 4 menstruace ale ta 1. byla celkem slabší u té druhé jsem měla spozdeni a taky byla slabší tu 3. jsem dostala po 17 dnech a byla 5 dní jenom hnědá prostě takové špinění jenom 2. den jsem jednou protekla ale jinak byla krev hnědá se sraženinama a teď jsem menstruaci dostala v pondělí (je středa ráno) krev byla jasně červená a také jsem si v pondělí vzala první pilulku antikoncepce a včera (úterý) už jsem to měla zase jenom hnědý a bylo toho hodně málo a dnes to samé. Ještě bych chtěla podotknout že k uvedenému incidentu došlo 1.4. a 3.6. jsem byla u gynekoložky pro antikoncepci a dělala mi ultrazvuk břicha a nic tam neviděla ale zase jsem si říkala jestli není moc brzo kdyby nedej bože něco. Gynekoložce jsem neřekla že mám podezření netroufla jsem si jsem ještě mladá. Plaším protože jsem se dozvěděla že právě některé ženy menstruovali i když byli těhotné a pak se to zjistilo pozdě a potrat už nebyl možný. Předem děkuji za odpověď.

Mikro spermie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.21 13:37

Těhotná nebudeš :) klidně si udělej těhu test. Antikoncepci bereš pravidelně? Ve stejný čas, nezapomínáš?
Dej si pozor na nějakou infekci, hlavně tedy ruce partnera by měli být čisté, dodržovat hygienu, klidně bys mohla mít kvasinkovou nebo bakteriální infekci. Totéž po akci, jít se umýt, vyčůrat…
Asi budeš hodně mladá, ale když ses rozhodla sexuálně žít, tak je to i o určité zodpovědnosti obou partnerů. Promluvit si s partnerem o dodržování hygieny, jak by se zachoval, kdybys náhodou otěhotněla. Jestli jsi na tu zodpovědnost připravená a nevyhovovalo by ti ještě spíš jen líbání a chození na procházky. Nenech se do ničeho na co se necítíš nutit.

Teď si tu připadám hrozně stará :D

• Citovat
  • Upravit
19983
16.6.21 13:48
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat pokud je možné otěhotnět tak že se přítel vystříkal a asi po nějakých 20 minutách mě vyprstil na prstech však nic viditelného neměl mohli tam pouze být nějaké ty “mikro” spermie. Od té doby jsem měla 4 menstruace ale ta 1. byla celkem slabší u té druhé jsem měla spozdeni a taky byla slabší tu 3. jsem dostala po 17 dnech a byla 5 dní jenom hnědá prostě takové špinění jenom 2. den jsem jednou protekla ale jinak byla krev hnědá se sraženinama a teď jsem menstruaci dostala v pondělí (je středa ráno) krev byla jasně červená a také jsem si v pondělí vzala první pilulku antikoncepce a včera (úterý) už jsem to měla zase jenom hnědý a bylo toho hodně málo a dnes to samé. Ještě bych chtěla podotknout že k uvedenému incidentu došlo 1.4. a 3.6. jsem byla u gynekoložky pro antikoncepci a dělala mi ultrazvuk břicha a nic tam neviděla ale zase jsem si říkala jestli není moc brzo kdyby nedej bože něco. Gynekoložce jsem neřekla že mám podezření netroufla jsem si jsem ještě mladá. Plaším protože jsem se dozvěděla že právě některé ženy menstruovali i když byli těhotné a pak se to zjistilo pozdě a potrat už nebyl možný. Předem děkuji za odpověď.

Raději s nikým nespi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.21 13:52

@lachtanice86 my jsme spolu nespali

• Citovat
  • Upravit
13976
16.6.21 13:52

Doktorka ti udělala ultrazvuk, nic tam nebylo, takže plasit fakt nemusíš. Takže klid. Zamysli se nad tím, jak moc si zrala na sex a vse co k tomu patří, když pak jsi takhle ve stresu, to se na to radši vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
16.6.21 13:56

@Anonymní-ne těhotná nebudeš, to by lékařka viděla a ms při těhu být může, já jí měla dva měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
16.6.21 14:09
@Anonymní píše:
@lachtanice86 my jsme spolu nespali

To je fajn.
Antikoncepci ber zodpovědně. Klidně můžete ještě zůstat u nekoitálních praktik. Jen pozor na hygienu. Umýt si dobře ruce. A za mě je lepší když napřed udělá on tebe. Nehrozí zavlečení spermií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 00:13

Zdravím, jdeme si s kámoškou pro radu. Kámošce je čerstvé patnáct let, takže nic nezákonného nedělá. Mně ještě 15 není, tudíš se v tomto světě ještě nepohybují:) Kámoška má takového jakoby kámoše s výhodami, za poslední měsíc ji vyprstil tak čtyřikrát. Občas to probíhalo tak, že ona mu vyhonila on se udělal vše se uklidilo a umyl si ruce, poté ji vyprstil (na prstech nikdy nic viditelného nebylo ) menstruaci už pet dni nedostala, ale ne vždy ji dostává pravidelně. Myslíte si, že by mohla být těhotná? Dekujeme za rady

• Citovat
  • Upravit
16112
15.8.24 01:46
@Anonymní píše: Více

A kámoška je nějak nemohoucí, že nemůže sama napsat? :D :nevim:
Ne, těhotná být nemůžeš.
A mj. bych řekla, že i když jsi nebo teda jste, začali žít sexuálním životem tak brzy, tak by bylo určitě namístě se nějak chránit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí