18tt vše přestalo

86
16.6.21 07:05

18tt vše přestalo

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda má někdo s tímto zkušenosti. Jsem skoro v 19tt a už tak týden sem cítila pravidelně večerní pohyby, při zvedání z postele mě pobolívalo břicho a furt sem cítila že se v břiše něco děje. Ale už 2 dny mě nic nebolí přijde mi jako by tam mimčo vůbec nebylo, včera jsem možná cítila lehký pohyb ale nejsem si jistá. Je to normální? Nebo mám začít plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.6.21 07:08

Ahoj, já jsem se takhle vyděsila včera ve 23. týdnu - po dvou týdnech pravidelných, silných pohybů najednou večer a ráno nic, nebo jen strašně slabé. Jela jsem na gynekologii a malá je v pohodě, má srdce jak zvon:)
Takže zatím nepanikař, ale doporučuju to nechat zkontrolovat, ať jsi klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
16.6.21 07:12

Je to normální. Plod má ještě hodně prostoru, může se různě otacet. Pohyby se kontrolují až v pozdějších týdnech. Ted to vůbec to ničem nevypovídá. Nemusíš je cítit i pár dní.

• Citovat
  • Upravit
86
16.6.21 07:13

@Žižkovská žena Děkuju moc za odpověď! Doufám že to bude vše v pořádku. Pokud se dnes nic nezmění tak půjdu na gynekologickou pohotovost ať mám klid 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.6.21 07:23
@adusa12 píše:
@Žižkovská žena Děkuju moc za odpověď! Doufám že to bude vše v pořádku. Pokud se dnes nic nezmění tak půjdu na gynekologickou pohotovost ať mám klid 😞

Jo, udelej to. Ale taky si myslim, ze na takovy ty nozicky zabodnuty v zaludku mas jeste spoustucasu. To miminko je jeste jako panenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.6.21 07:31

Pořiď si angelsound. První pohyby jsou cítit až kolem 20. týdne, nemusí to nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35918
16.6.21 07:38
@adusa12 píše:

Domluv se na kontrole se svým ošetřujícím lékařem. Pohotovost je pro opravdu akutní případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.6.21 07:43

@JancaS84 můj ošetřující lékař mi sám řekl, že pokud budu mít nějaký takový pocit, mám navštívit pohotovost, když ji mám za barákem, abych nemusela dojíždět. Samozřejmě tam půjdu až v krajní nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.6.21 07:46

Měla jsem to tak také. Mimčo je za prvé malé a za druhé hodně spí, ta bdělá okna jsou jen krátká a málo častá, takže trefit se do toho, kdy ty jsi v klidu, abys pohyby mohla cítit, a zároveň aby mimčo bylo vzhůru, je poměrně těžké. Počkej cca 3 týdny, mimčo přibere, zesílí a už to budou slušné kopanečky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.6.21 07:49

@Thomassss děkuji za odpověď, také jsem si to myslela, ale strašně mě znervózňuje ten pocit, že mě nic nebolí mohu se normálně ohnout atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.6.21 07:53
@adusa12 píše:
@Thomassss děkuji za odpověď, také jsem si to myslela, ale strašně mě znervózňuje ten pocit, že mě nic nebolí mohu se normálně ohnout atd

Mně se to taky střídá, jednou jsem naprosto fit a mohla bych vylézt na sněžku a jednou mě bolí břicho, brní mi nohy a jsem celý den jako přejetá. Neboj se, miminko je v pořádku :) a ty pohyby opravdu v 18.tt nic neznamenají, já jsem 23.tt a jsou dny, kdy mimčo necítím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
16.6.21 08:10

No, já jsme z těch, které si ty pohyby nesledovaly. Kamarádky kolikrát věděly, v jaké časy tam miminko co dělá, já vůbec. Kolikrát byly dny, kdy jsem to mimčo v tom spěchu okolo pořádně ani nevnímala :nevim: Teď podruhé jsem pohyby začala vnímat už od 14tt ale určitě byly dny, kdy jsem prostě necítila nic. Malá už je na světě a neboj, žije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.6.21 08:14

V 19 tt tehu má mimčo v břiše celkem dost místa.. Může být otočene a pohyby můžou být méně cítit… 🙂Ve 20 tt jsem začala cítit už kopance😁a ted ve 33 tt si říkám že bych brala jen lehké kopnuti 🙂 😁pokud si nejsi jistá dojdi si na kontrolu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
16.6.21 09:00

Šla bych k lékaři hned. Je ráno, vyšetří tě na gynekologické ambulanci ve špitále. A najdi si lékaře blíž, když nechceš dojíždět. Na pohotovost to, že se ti nechce, vážně není.
Pravděpodobně se dítě jen jinak otočilo. Ale jak se říká, radši zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.6.21 10:21

@Fiducia není to o tom že mne se nechce, ale o tom že když mám na něco špatného podezření, tak mám jít tam, aby byla případně poskytnutá pomoc hned. Už sem to psala v předchozích odpovědích, že to není můj výmysl, ale přání doktorky. Už sem zde na gyn. pohotovosti byla hospitalizována, takže vím jak to tu chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí