Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím vás, potřebovala bych poradit.. Minulý týden v pátek jsem šla ukončit studium na střední škole, ale přes víkend jsem nad tím dost premyslela a chtěla bych ve škole pokračovat. Myslíte si že mě tam vezmou zpátky a budu moct dále pokračovat? (Ve stejném oboru).. papír ohledně ukončení studia nemám, jelikož v pátek tam nebyla ředitelka školy takže mi řekli abych se tam v týdnu pro ten papír ohledně ukončení zastavila, protože tam musí být podpis ředitelky.
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu?
![]()
Zavolej nebo zajdi co nejrychleji do školy, tam ti poradí nejlépe
.
@NikolLeroy píše:
Zdravím vás, potřebovala bych poradit.. Minulý týden v pátek jsem šla ukončit studium na střední škole, ale přes víkend jsem nad tím dost premyslela a chtěla bych ve škole pokračovat. Myslíte si že mě tam vezmou zpátky a budu moct dále pokračovat? (Ve stejném oboru).. papír ohledně ukončení studia nemám, jelikož v pátek tam nebyla ředitelka školy takže mi řekli abych se tam v týdnu pro ten papír ohledně ukončení zastavila, protože tam musí být podpis ředitelky.
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu?![]()
Ráno si tam měla být nastoupena a řešit to. Jeď tam co nejdřív. Ideálně předem zavolej a domluv se.
@NikolLeroy píše:
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu?![]()
No a proč tam nezajdeš?
Ty asi nevíš co chceš že? Příště víc přemýšlej, než něco takového uděláš. Jestli to už ředitelka podepsala, tak máš asi smůlu.
@arinecka píše:
No a proč tam nezajdeš?Ty asi nevíš co chceš že? Příště víc přemýšlej, než něco takového uděláš. Jestli to už ředitelka podepsala, tak máš asi smůlu.
I v takovém případě se dá jistě domluvit. Ale musí se to řešit s prosíkem a osobně.
@lucad77 píše:
I v takovém případě se dá jistě domluvit. Ale musí se to řešit s prosíkem a osobně.
No právě, my to za ní těžko uděláme ![]()
Není dneska úterý? Tedy ještě v pondělí se to neřešilo proč? na to místo asi jiného studenta nevzali, ne?
@Ivan PPZ včera jsem byla celý den pryč a do školy jsem zajít nestihla.. jiného studenta na místo mě nevzali tak mě právě zajímá jestli je ještě ta možnost se tam vrátit (když tam to místo v podstatě pořád je
@NikolLeroy píše:
@Ivan PPZ včera jsem byla celý den pryč a do školy jsem zajít nestihla.. jiného studenta na místo mě nevzali tak mě právě zajímá jestli je ještě ta možnost se tam vrátit (když tam to místo v podstatě pořád je
Včera bylo včera, proč jsi ta teda nešla dnes? Tak si tam hned zavolej, kde je problém?
@NikolLeroy píše:
a telefon ti taky nefungoval…a e-mail taky ne
@annlady e-mail jsem napsala, včera večer, ale odpovědi se mi nedostalo
Email byl asi „firemní“, proč by měl někdo ereagovat ve svým volnu?
@NikolLeroy píše:
@annlady e-mail jsem napsala, včera večer, ale odpovědi se mi nedostalo
Měla jsi tam hned ráno zajít a ne psát nějaký mail
@izabe a myslíte že mám ještě šanci když tam hned rano zajdu?
@NikolLeroy píše:
@izabe a myslíte že mám ještě šanci když tam hned rano zajdu?
To dost záleží na tom, jaký si byla student. U problémového každý ředitel rád využije situace nemuset to dál řešit.