Mohu pokračovat ve studiu?

11
18.4.23 11:08

Mohu pokračovat ve studiu?

Zdravím vás, potřebovala bych poradit.. Minulý týden v pátek jsem šla ukončit studium na střední škole, ale přes víkend jsem nad tím dost premyslela a chtěla bych ve škole pokračovat. Myslíte si že mě tam vezmou zpátky a budu moct dále pokračovat? (Ve stejném oboru).. papír ohledně ukončení studia nemám, jelikož v pátek tam nebyla ředitelka školy takže mi řekli abych se tam v týdnu pro ten papír ohledně ukončení zastavila, protože tam musí být podpis ředitelky.
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu? :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15425
18.4.23 11:21

Zavolej nebo zajdi co nejrychleji do školy, tam ti poradí nejlépe :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
18.4.23 11:37
@NikolLeroy píše:
Zdravím vás, potřebovala bych poradit.. Minulý týden v pátek jsem šla ukončit studium na střední škole, ale přes víkend jsem nad tím dost premyslela a chtěla bych ve škole pokračovat. Myslíte si že mě tam vezmou zpátky a budu moct dále pokračovat? (Ve stejném oboru).. papír ohledně ukončení studia nemám, jelikož v pátek tam nebyla ředitelka školy takže mi řekli abych se tam v týdnu pro ten papír ohledně ukončení zastavila, protože tam musí být podpis ředitelky.
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu? :( :nevim:

Ráno si tam měla být nastoupena a řešit to. Jeď tam co nejdřív. Ideálně předem zavolej a domluv se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
18.4.23 11:41
@NikolLeroy píše:
Myslíte že by mě vzali zpět a nechat mě pokračovat ve studiu? :( :nevim:

No a proč tam nezajdeš? 8o Ty asi nevíš co chceš že? Příště víc přemýšlej, než něco takového uděláš. Jestli to už ředitelka podepsala, tak máš asi smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
18.4.23 11:42
@arinecka píše:
No a proč tam nezajdeš? 8o Ty asi nevíš co chceš že? Příště víc přemýšlej, než něco takového uděláš. Jestli to už ředitelka podepsala, tak máš asi smůlu.

I v takovém případě se dá jistě domluvit. Ale musí se to řešit s prosíkem a osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
18.4.23 12:01
@lucad77 píše:
I v takovém případě se dá jistě domluvit. Ale musí se to řešit s prosíkem a osobně.

No právě, my to za ní těžko uděláme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.4.23 12:03

Není dneska úterý? Tedy ještě v pondělí se to neřešilo proč? na to místo asi jiného studenta nevzali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.4.23 12:38

@Ivan PPZ včera jsem byla celý den pryč a do školy jsem zajít nestihla.. jiného studenta na místo mě nevzali tak mě právě zajímá jestli je ještě ta možnost se tam vrátit (když tam to místo v podstatě pořád je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
18.4.23 12:45
@NikolLeroy píše:
@Ivan PPZ včera jsem byla celý den pryč a do školy jsem zajít nestihla.. jiného studenta na místo mě nevzali tak mě právě zajímá jestli je ještě ta možnost se tam vrátit (když tam to místo v podstatě pořád je

Včera bylo včera, proč jsi ta teda nešla dnes? Tak si tam hned zavolej, kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
18.4.23 12:50
@NikolLeroy píše:
@Ivan PPZ včera jsem byla celý den pryč a do školy jsem zajít nestihla.. jiného studenta na místo mě nevzali tak mě právě zajímá jestli je ještě ta možnost se tam vrátit (když tam to místo v podstatě pořád je

a telefon ti taky nefungoval…a e-mail taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.4.23 12:53

@annlady e-mail jsem napsala, včera večer, ale odpovědi se mi nedostalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.4.23 13:42

Email byl asi „firemní“, proč by měl někdo ereagovat ve svým volnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
18.4.23 17:39
@NikolLeroy píše:
@annlady e-mail jsem napsala, včera večer, ale odpovědi se mi nedostalo

Měla jsi tam hned ráno zajít a ne psát nějaký mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.4.23 00:34

@izabe a myslíte že mám ještě šanci když tam hned rano zajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
19.4.23 06:31
@NikolLeroy píše:
@izabe a myslíte že mám ještě šanci když tam hned rano zajdu?

To dost záleží na tom, jaký si byla student. U problémového každý ředitel rád využije situace nemuset to dál řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí