Mohu si vzít PC do letadla?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.5.18 18:51

Mohu si vzít notebook do letadla?

Ahoj :), už v pátek letím do Portugalska. Je to 5 hodin letu a ráda bych se podívala na nějaký film. Proto bych si chtěla vzít s sebou do tašky, kabelky, batohu nebo co si vezmu, PC. Na internetu jsem našla článek o tom co jsi mužů vzít do příručního zavazadla. PC si sice můžu vzít, ale stejně mám strach že ho budu muset nechat ne letišti :(. Nemáte někdo osobní zkušenost? Budu moc ráda za odpovědi! Přidávám screen článku o tom, co si můžu vzít do příručního zavazadla :). Asi bych si PC vzala do kabelky 8).

Příspěvek upraven 21.05.18 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
21.5.18 18:54

Tak kam bys jinam chtěla ntb ntb dát? Do kufru těžko.
Normálně ho vezmeš do letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
21.5.18 18:55

Prosím tě, PC asi do kabelky nezabalíš, to bys ses trochu pronesla. vem si radši notebook ;-) Jinak my běžně vozíme notebook na dovolenou a tahám s sebou menší variantu i na služební cesty, teď už tedy spíš tablet. Nikdy se nám nestalo, že by s tím byl problém. Problém je pouze, kdyby sis brala náhradní baterku do notebooku. Zde je riziko, že ti baterku s vyšším napětím zabaví. Pokud se až tak obáváš, zavolej si na svého prodejce letenek a nebo na infolinku na letiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
21.5.18 18:56

Notebook ti nikdo zabavovat fakt nebude. Jen ho musíš během letu dát do módu letadlo a nechat ho projet rentgenem samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
21.5.18 18:58

No PC bych radsi nebrala :pocitac: ale laptop ti nikdo nezabavi, neboj, cestuji s nim bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.18 18:59

Děkuju všem za odpovědi. Už jsem fakt klidná. Nikdy jsem si na dovolenou notebook nebrala takže jsem měla trochu strach ale děkuju všem co mi tady napsali. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.5.18 18:59

@Terisatkova asi myslíš notebook :D jinak se neboj, vozím při skoro každé cestě. Jen musí projet rentgenem samostatně, jinak žádné omezení. A na palubě ti ho zavřou při startu a přistání, jinak můžeš koukat celý let.

• Citovat
  • Upravit
21.5.18 19:01

Skoro nikdy jsem nepoužil slovo notebook, pořád říkám PC tak se omlouvám všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
21.5.18 19:06

@Terisatkova žádný strach, už jsem letěl letadlem více než 600× a nikdy s počítačem absolutně žádný problém nebyl. Jenom rada - měla bys mít aspoň trochu nabité baterie, pro případ kdyby chtěli, ať ho zapneš. Což můžou chtít, ale to se mi taky nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
26559
21.5.18 19:27

Pokud vim, klasicky mas dovolene prirucni, kabelku a prave tasku na laptop (s tim laptopem vevnitr se pocita :D )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.5.18 19:29

Letela jsem do portugalska 3× a vzdy s ntb…jen otazka, kam letis, ze to trva 5hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.5.18 19:44

@Terisatkova Se zeptej v cestovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.5.18 19:47

Notebook NESMÍ mít vybitou baterii, protože musí být schopen kontroly zapnutím. Pokud by ho někdo chtěl zkontrolovat a nešel zapnout tak může být problém. Ale záleží, kam letíte… V rámci EU to „snad“ nebude tak ostré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.18 19:53

Pokud byste mela externi napajeni, nechte si ho u sebe. V odbavenem zavazadle byt nesmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 21:09
@boltova píše:
Letela jsem do portugalska 3× a vzdy s ntb…jen otazka, kam letis, ze to trva 5hod?

Na Madeiru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová