Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, moje malá má 2 roky a 7 měsícu a má 95 cm. A to jsme s manželem oba menší.
Můj syn 2 r a 7 m má bezmála metr
a dneska jsme na hřišti potkali úplně stejně starou holčičku a byla vyšší
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám dceru dva roky a skoro tři měsíce a měří 93 cm.Furt slyšim jak je veliká až začínám být nervózníJe to opravdu tááák moc?
moje děti měly ve třech letech kolem metru, kluci více. Takže tvá dcera se mi zdá normální.
Ano, je vetsi, nekde odhadem cca na 90. percentilu, coz znamena, ze cca 90 procent holcicek je v jejim veku mensich, nez ona. Ocekavana velikost v 18 letech cca 176 cm. Vice viz. rustove grafy (Google). Zadna tragedie, je v norme ![]()
Moje měla v 18m 90 cm, dvouletý záznam mi jaksi chybí
3 roky 106
@Janli píše:
Promiň, je to prcek. Dcerka měla 104cm.
Ve dvou letech?
@pikola píše:
Ve dvou letech?
Jo, ve třech má 110 a 23kg. S manželem taky nejsme žádní drobečci ![]()
@Janli píše:
Promiň, je to prcek. Dcerka měla 104cm.
To snad neni mozne… To by uz snad lekari museli nejak resit… Vzdyt by tam byla ocekavka, ze doroste 2 metry…
@Janli píše:
Jo, ve třech má 110 a 23kg. S manželem taky nejsme žádní drobečci
Tak naše měla ve 3 letech 106, my taky nejsme drobci. Byla teda lehčí něco přes 19, už takhle mi přijde jak tank oproti jiným dětem. ![]()
@Limi123 píše:
To snad neni mozne… To by uz snad lekari museli nejak resit… Vzdyt by tam byla ocekavka, ze doroste 2 metry…
Naše dětská lékařka nás poslala na endokrinologii. Tam si lékařka prohlídla mě i manžela v celé naší výšce a prohlásila, že nechápe co tam děláme, dcerka by mohla být klidně ještě vyšší. Odhad v dospělosti je 185-192cm.
@pikola Jo tank, taky mi tak občas připadá. ![]()
Ahoj. Mám dceru dva roky a skoro tři měsíce a měří 93 cm.Furt slyšim jak je veliká až začínám být nervózní
Je to opravdu tááák moc?