Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
předem se omlouvám, že píši na forum pro maminky, přihlásil jsem se pšes známou, chtěl bych znát názor spíše od žen. Děkuji.
Potkal jsem svojí ex na akci a trošku mě štvalo, že se dnes už vůbec nebavíme, tak jsem ji pozval na drink a chtěl si s ní popovídat
docela mi chybí jelikož jsme půl roku od sebe, tak jsem se jí ptal jak se má a ona, že docela dobře. Bavili jsme se tak všeobecně a pak se me zeptala jestli s někým chodím. Já ji řekl, že ne. Zeptal jsem se jí co ona a jestli třeba někoho měla za ten půl rok a říkala že dva kluky odjinud, které jsem neznal. Chtěla pak vědět co já. Řekl jsem jí, že jsem byl 4 měsíce sám, nemohl jsem s nikým nic mít a asi 2 měsíce zpět se vyspal s jednou holkou z našeho města, ale ona od toho čekala něco víc a já ne, protože jsem se na vztah opravdu necítil… ona odběhla, že proč jsem musel mít něco s někým koho zná od vidění atd. atd. Nechtěl jsem jí nic tajit nebo jí lhát, aby se to dozvěděla od někoho jiného. Nechápal jsem to. Ona mi řekne, že měla kluka hned po našem rozchodu a já budu zase ten špatnej :/ myslel jsem, že to v pohodě veme, když mě se svěřila bez problému. Jen jsem ji řekl, že přece nechce, abych byl pořád sám a ona se už pak nechtěla bavit. Myslíte si, že jí to ještě bolí? Nebo mě pořád miluje a chtěla by se vrátit? ![]()
Treba jen nechtěla vědět, s kym jsi spal. Někdo to proste nesnese ani po rozchodu. Nemyslím si, ze by v tom bylo neco vic. ![]()
@MKSKK píše:
Nechápal jsem to. Ona mi řekne, že měla kluka hned po našem rozchodu a já budu zase ten špatnej :/Myslíte si, že jí to ještě bolí? Nebo mě pořád miluje a chtěla by se vrátit?
Určitě tě miluje - toho co si dělá naděje a cítí se jako špatný ![]()
Omlouvám se, že jsem ironická… ![]()
@MKSKK a ty bys ji jako rad zpet? Jinak je to preci jedno, ne?
Něco k ní stále cítím a asi bych se k ní chtěl časem vrátit.
@MKSKK píše:
Něco k ní stále cítím ..
To bylo hned jasné z tvého vyprávění..
@MKSKK Ne, vrátit se nechce, ale přestože jste od sebe, žárlí.
@MKSKK píše:
Ahoj všem,
předem se omlouvám, že píši na forum pro maminky, přihlásil jsem se pšes známou, chtěl bych znát názor spíše od žen. Děkuji.
Potkal jsem svojí ex na akci a trošku mě štvalo, že se dnes už vůbec nebavíme, tak jsem ji pozval na drink a chtěl si s ní popovídatdocela mi chybí jelikož jsme půl roku od sebe, tak jsem se jí ptal jak se má a ona, že docela dobře. Bavili jsme se tak všeobecně a pak se me zeptala jestli s někým chodím. Já ji řekl, že ne. Zeptal jsem se jí co ona a jestli třeba někoho měla za ten půl rok a říkala že dva kluky odjinud, které jsem neznal. Chtěla pak vědět co já. Řekl jsem jí, že jsem byl 4 měsíce sám, nemohl jsem s nikým nic mít a asi 2 měsíce zpět se vyspal s jednou holkou z našeho města, ale ona od toho čekala něco víc a já ne, protože jsem se na vztah opravdu necítil… ona odběhla, že proč jsem musel mít něco s někým koho zná od vidění atd. atd. Nechtěl jsem jí nic tajit nebo jí lhát, aby se to dozvěděla od někoho jiného. Nechápal jsem to. Ona mi řekne, že měla kluka hned po našem rozchodu a já budu zase ten špatnej :/ myslel jsem, že to v pohodě veme, když mě se svěřila bez problému. Jen jsem ji řekl, že přece nechce, abych byl pořád sám a ona se už pak nechtěla bavit.Myslíte si, že jí to ještě bolí? Nebo mě pořád miluje a chtěla by se vrátit?
přání otcem myšlenky ![]()
@MKSKK píše:
Něco k ní stále cítím a asi bych se k ní chtěl časem vrátit.
však to říkám - přání otcem myšlenky
Myslím, že se nechce vrátit, ale zároveň jí trochu dráždí, že jsi měl po ní už někoho v posteli (je rozdíl říct „s někým jsem byl“ a „s tou a tou jsem spal“).Uražená ješitnost-nejspíš doufala, že po ní stále teskníš.
Teď už to je jedno
, nicméně pokud by jste se náhodou v budoucnu k sobě vrátili, tak si nemyslím, že by toto byl problém.
Kdysi jsem slyšela, že muži žárlí na chlapy, které jeho žena měla před ním a ženy žárlí na ty, co přijdou po ní. Možná na tom něco bude.
Ale odpověď na tvou otázku: Nemyslím si, že by se k tobě chtěla vrátit.