Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co si o tom myslíte?
Slyšel jsi o Ferim? Tak si zbytek domysli… ![]()
@Anonymní píše:
Jen nám přes píše: Více
No tak to už je horší, to už by chtělo se nad sebou zamyslet a trošku dozrát.
Zakladateli -
pokud si ji nepodvedl a bylo to vše před vztahem, tak by to měla vzít a pokud se přes to nedokáže přenést, že zrovna s tamtou si něco měl, tak se jedině rozejít. Ale přijde mi velmi nevyspělé ti dělat naschvály a dávat vinu za něco, co nelze vrátit zpátky a stalo se to před tím než jste se dali dohromady spolu.
@Ja-rekk Díky, jen nevím, jestli je to myšlené na mě, nebo mojí holku. Budu rád, když mi napíšeš svůj názor. Mě potencionální nevěra nepřijde jako nedůležité téma. Současně bych rád rozlišil, jestli se o nevěru jednat může, nebo je to jen blbá situace.
No kluk se asi nechal inspirovat a zkoušel to „na Feriho“. A neprošlo mu to, bo nemá květák a poslanecký odznacek.
@Cenarius píše:
No kluk se asi nechal inspirovat a zkoušel to „na Feriho“. A neprošlo mu to, bo nemá květák a poslanecký odznacek.
Anebo prošlo, ale ta holka se tom nechce moc šířit, jelikož by to asi znamenalo rozchod se zakladatelem. S ohledem na to, že mu zavolala hned ten večer a byla tak rozhozená, že nemohla skoro mluvit, tak musel být ten pokus hodně tvrdý a byla ráda, že odešla se zdravou kůži, anebo byl dokonán, a ona o tom nechce mluvit. Svědčilo by o tom i to, že tam nakonec zůstala „protože tam nechtěla dělat scény“, čti stejně už o nic nešlo, když už se to stalo.
@Anonymní píše:
Ahoj, máme trošku problém s mojí holkou a potřeboval bych druhý pohled. Naštvalo jí, že jsem jí po dvou třech týdnech našeho chození řekl, že jsem měl v minulosti vztah s holkou, kterou zná (ona v tý době taky měla někoho jinýho, nebylo v tom nic špatnýho). Ten důvod není zas až tak důležitý, prostě nějaký věci mezi holkama. Žádná nevěra z mojí strany. Vzalo jí to, ale týden to vypadalo, že bude ok a přenesla se přes to. Po zhruba tom týdnu mi píše, že půjde ven s nějakým klukem. Ten večer nějak později mi volá úplně rozhozená, nemohla skoro vůbec mluvit. Ptám se, co stalo, prý nic. Za dva týdny se jí při nějaký příležitosti ptám, kdo to je ten kluk, co s ním byla. Zarazila se s tím, že s ním není už v kontaktu, že to na ní posledně zkoušel. A že byli u něho doma. Jsem z toho docela v háji, co se tam asi tak mohlo stát. Podle ní prý nic, jen ten pokus z jeho strany. Přesto tam zůstala, protože tam nechtěla dělat scény. Pak si to prý všechno uvědomila, že to byla kravina k němu chodit. Co si o tom myslíte?
O co ti konkrétně jde a jak to budeš řešit?
@Uslava Jde mi o ženský pohled na tuto situaci. A řešil bych to pravděpodobně rozchodem.
Mně to přijde, že jestli mezi nimi něco bylo, tak to z její strany určitě nebylo dobrovolné
![]()
Takže v tomhle případě bys pro ní měl být oporou. Jo, udělala blbost že tam šla, ale jestli na ní byl násilný nebo něco, fakt bych se s ní kvůli tomu nerozcházela. ![]()
Ahoj, máme trošku problém s mojí holkou a potřeboval bych druhý pohled. Naštvalo jí, že jsem jí po dvou třech týdnech našeho chození řekl, že jsem měl v minulosti vztah s holkou, kterou zná (ona v tý době taky měla někoho jinýho, nebylo v tom nic špatnýho). Ten důvod není zas až tak důležitý, prostě nějaký věci mezi holkama. Žádná nevěra z mojí strany. Vzalo jí to, ale týden to vypadalo, že bude ok a přenesla se přes to. Po zhruba tom týdnu mi píše, že půjde ven s nějakým klukem. Ten večer nějak později mi volá úplně rozhozená, nemohla skoro vůbec mluvit. Ptám se, co stalo, prý nic. Za dva týdny se jí při nějaký příležitosti ptám, kdo to je ten kluk, co s ním byla. Zarazila se s tím, že s ním není už v kontaktu, že to na ní posledně zkoušel. A že byli u něho doma. Jsem z toho docela v háji, co se tam asi tak mohlo stát. Podle ní prý nic, jen ten pokus z jeho strany. Přesto tam zůstala, protože tam nechtěla dělat scény. Pak si to prý všechno uvědomila, že to byla kravina k němu chodit. Co si o tom myslíte?