Moje levná cesta
- Fotoalbum (314)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Vídeňský řízek XXL. Takové obrovské sloní ucho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo zkušenost se zavařovacím hrncem z lidlu? je na něj teď kupón, vyjde na 1400, co myslíte? já zatim zavařuju v troubě, sice ne zrovna hodnotnej, ale likviduju jí, rezne.. Má smysl moderní hrnec nebo mam vytáhnout radějc ten po babi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tam jsem jedla řízek loni. Nepřišla mi to porce pro 2 teda. A dala jsem si ho kvůli té ceně jen jednou za dovolenou, abych ho ochutnala. Ovšem to jsem byla na dámské jízdě. Vzít tam svoje rozežrané puberťáky by mě asi zruinovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak záleží na výběru restaurace, jestli jste měli před tím snídani a co, jestli pak ještě pokračujete na dort,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Realita je taková, že je tam draho…a pokud nespíš na parkovišti v autě, tak za to prostě musis zaplatit…mluvili jsme o Rakousku, sama jsi říkala, že jezdíš jinam…ale viš, že se do té sumy určitě da vejit ![]()
S tebou fakt moc diskutovat nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Já myslela, že jsi řešila Balkán. Do Rakouska jezdíme a nepřijde mi to tak šílený. Ale je to o hledání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Srovnatelný s ČR to fakt moc neni..a kdyby to bylo ty ceny jak píšeš, tak si spočítej +/-50 éček na ty jeji obědy a kavárny pro dva lidi…minimálně jeden oběd a dvě kafe…50×14dní=700éček což máš +/- 17500…a kde máš zbytek jídla, plyn, ubytování? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Německu a Rakousku stojí 4 prumerna hlavní jídla plus 4 pití úplně běžně kolem 100 eur a nejsou to žádné turistické pasti. Po covidu vše hodně zdrazilo a i přesto mnoho restaurací nepřežilo a téměř všude mají nedostatek pracovních sil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak ale každý den asi nechodí do kavárny a na obědy. Někdy si dají oběd, jindy kavárnu, další den třeba jen co si uvaří, další si dají oběd i se zákuskem,… Takže to vyjde na mnohem menší částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
Taky zavařuju v troubě a jsem spokojená. Další udělátko bych kvůli tomu nekupovala. Na jednu várku dám 6 sklenic, nevím na kolik je ten hrnec. Ale i kdyby tam vlezlo více, za mě ne.
U hrnce po babi bych měla bobky, že tam neodhadnu tu teplotu a čas. Respektive že ji nebudu umět udržet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snídám vždy. Dort si hned po obědě nedávám nikdy, až tak za 3 hodiny. Řízek v centru Vídně (jako fakt v centru kousek od Opery, ale v normální, ne luxusní restauraci) je prostě po přepočtu drahý špás. Rodinná dovolená v Rakousku s tím, že se občas dojde do restaurace nebo kavárny je dražší než v jiných zemích. Vyzkoušeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Kupujem svetlo ružovú, neprerastenú. Rezne často nerobíme, takže aj keby mastnejšie nás nezabije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale pořád i když si uvaří, tak musi na to ty potraviny nakoupit…a to v tom nemáš ubytování, plyn, předpokládám, že i pojistku…takze rozhodně pokud nejdou do restaurace, tak tlačí rohlíky s paštikou apod. někde na parkovišti…to moc nekoresponduje s tim jejím jak si užívají restaurace, kavárny…
Příspěvek upraven 20.08.26 v 22:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit