Moje levná cesta
- Fotoalbum (301)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Že sa vždy chytíte, veď o nič iné jej nejde, len vás dráždiť. Vypichne si vymyslenú teóriu a bude sa v nej točiť ako na kolotoči, vymýšľať dôvody. Ja dokážem aj lacnejšiu dovolenku v západnej európe aj s palivom. Zaparkujem pred najbližším Lidlom za hranicami v Česku a budem sa presúvať na benzínky, obchodné centrum, kde bude wc. A prejdem sa po námestí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ty evidentně taky ne, když jsi utratila o 10K víc a to jste ani nebyli 2 dospělí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
jo ono i tich pár krámů zabírá místo, nechápu kam to všichni dávaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak my ale nejeli žádný šetřící režim. Pokud bych měla výrazně šetřit, tak bychom to byli schopní stáhnout o dost víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na parkovišti v autě určitě…pokud za to nedostanou flastr
…ale určitě ne v apartmánu…evidentně jsi tam nikdy nebyla v restauraci a v obchodě, protože bys pak takovýhle blbosti nemohla psát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
U nás je vysoká a široká potravinová skříň v kuchyni (kuchyň je velká) + takový skříňoregál v garáži. To je pár kroků od kuchyně přes chodbu. Co potřebujeme, tak se přinese, odpracuje svoje a zas se umyje, uklidí/odnese. Na lince máme trvale jen horkovzdušnou fritézu, kávovar, rychlovarnou konvici, tablet na venkovní kamery. Jinak je tam čistá letecká plocha, tzn. čistá pracovní plocha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Jezdíme jinam. Ale Kornelije asi taky nejezdí do klasických míst, kam míří běžný turista a kde jsou napálené ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
No právě. V případě zcela neprodejnych knih pro knihovnu bych se domluvila velice rychle - tady to máte a ať vás ani nenapadne mi něco za to dávat, jsem ráda, že se toho zbavim, pokud vám to k něčemu bude, tím lépe. Loni jsem po podzimní a jarní čistce rozdala do školky, školy a družiny několik krabic vánočních, podzimních a jarních dekorací a abych jim nedala jen „odpad“, přidala jsem několik balíku kancelářského papíru a do družiny pár krabiček pastelek a fixek na kreslení.
Když jsme kdysi přešli na blueray a likvidovali video, šlo do družiny a s ním desítky originál kazet, samozřejmě zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně, to je její běžná strategie, už několik let říkám, že pozornost je účelem její diskuze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to neni o napálených cenách jako spíš o realitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Realita je ale taková, že když znáš daně místo, tak seženeš spoustu věcí mnohem levněji než běžný turista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Co všichni pořád máte s tou krkovicí
na pečení super, ale ani omylem, ještě tak na gril, kousek
Na vepřové řízky mám nejradši panenku, je lidová i šťavnatá, i když proti kýtě vůbec nic nemám, a naši libustkou je řízek z kotlety i s kostí a kouskem panenky (čili něco jako tomahawk v trojobalu)
Tlusté na okraji udrží v libovem mase uprostřed šťavnatost a zároveň se okraje vypecou do křupava.
Krkovice v trojobalu uchova akorát tlustou flaksu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rakousko je hodně drahé co do restaurací a kaváren.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak klasický smažené řízky dělám na Vánoce, velikonoce apod příležitosti, smažíme podle druhu masa nebo zeleniny na sádle, řepkovém oleji nebo přepuštěném másle, odložila na vrstvu papírových uterek, odsaju tuk a dám je dojít do trouby vyhřáté na 90 stupňů.
Oblíbili jsme si panko strouhání, ale používám i běžnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já stále a od prvního příspěvku o koze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit