Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28174
20.8.26 19:24

Že sa vždy chytíte, veď o nič iné jej nejde, len vás dráždiť. Vypichne si vymyslenú teóriu a bude sa v nej točiť ako na kolotoči, vymýšľať dôvody. Ja dokážem aj lacnejšiu dovolenku v západnej európe aj s palivom. Zaparkujem pred najbližším Lidlom za hranicami v Česku a budem sa presúvať na benzínky, obchodné centrum, kde bude wc. A prejdem sa po námestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44085
20.8.26 19:51
@Hera01 píše: Více

Ty evidentně taky ne, když jsi utratila o 10K víc a to jste ani nebyli 2 dospělí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
20.8.26 19:52
@kornelije píše: Více

jo ono i tich pár krámů zabírá místo, nechápu kam to všichni dávaj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.8.26 19:52
@Havlova píše: Více

Tak my ale nejeli žádný šetřící režim. Pokud bych měla výrazně šetřit, tak bychom to byli schopní stáhnout o dost víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
20.8.26 19:58

Na parkovišti v autě určitě…pokud za to nedostanou flastr :think:…ale určitě ne v apartmánu…evidentně jsi tam nikdy nebyla v restauraci a v obchodě, protože bys pak takovýhle blbosti nemohla psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9771
20.8.26 20:03
@inzenyrka85 píše: Více

U nás je vysoká a široká potravinová skříň v kuchyni (kuchyň je velká) + takový skříňoregál v garáži. To je pár kroků od kuchyně přes chodbu. Co potřebujeme, tak se přinese, odpracuje svoje a zas se umyje, uklidí/odnese. Na lince máme trvale jen horkovzdušnou fritézu, kávovar, rychlovarnou konvici, tablet na venkovní kamery. Jinak je tam čistá letecká plocha, tzn. čistá pracovní plocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.8.26 20:07
@Adull píše: Více

Jezdíme jinam. Ale Kornelije asi taky nejezdí do klasických míst, kam míří běžný turista a kde jsou napálené ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34673
20.8.26 20:11
@kornelije píše: Více

No právě. V případě zcela neprodejnych knih pro knihovnu bych se domluvila velice rychle - tady to máte a ať vás ani nenapadne mi něco za to dávat, jsem ráda, že se toho zbavim, pokud vám to k něčemu bude, tím lépe. Loni jsem po podzimní a jarní čistce rozdala do školky, školy a družiny několik krabic vánočních, podzimních a jarních dekorací a abych jim nedala jen „odpad“, přidala jsem několik balíku kancelářského papíru a do družiny pár krabiček pastelek a fixek na kreslení.
Když jsme kdysi přešli na blueray a likvidovali video, šlo do družiny a s ním desítky originál kazet, samozřejmě zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34673
20.8.26 20:28

No jasně, to je její běžná strategie, už několik let říkám, že pozornost je účelem její diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
20.8.26 20:34

Ale to neni o napálených cenách jako spíš o realitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.8.26 20:37

Realita je ale taková, že když znáš daně místo, tak seženeš spoustu věcí mnohem levněji než běžný turista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34673
20.8.26 20:40
@ekira5 píše: Více

Co všichni pořád máte s tou krkovicí :lol: na pečení super, ale ani omylem, ještě tak na gril, kousek
Na vepřové řízky mám nejradši panenku, je lidová i šťavnatá, i když proti kýtě vůbec nic nemám, a naši libustkou je řízek z kotlety i s kostí a kouskem panenky (čili něco jako tomahawk v trojobalu)
Tlusté na okraji udrží v libovem mase uprostřed šťavnatost a zároveň se okraje vypecou do křupava.
Krkovice v trojobalu uchova akorát tlustou flaksu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
20.8.26 20:42

Rakousko je hodně drahé co do restaurací a kaváren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34673
20.8.26 20:43

Jinak klasický smažené řízky dělám na Vánoce, velikonoce apod příležitosti, smažíme podle druhu masa nebo zeleniny na sádle, řepkovém oleji nebo přepuštěném másle, odložila na vrstvu papírových uterek, odsaju tuk a dám je dojít do trouby vyhřáté na 90 stupňů.
Oblíbili jsme si panko strouhání, ale používám i běžnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17386
20.8.26 20:46

Ale já stále a od prvního příspěvku o koze ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek