Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
Ty to vždycky umíš hodit o level výš
![]()
Už tě vidím jako módní guru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Jen se musím rozhodnout, jestli chci tvořit pro běžnou populaci, nebo jen pár ikonických kousků pro vybranou společnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rosebery píše: Více
A to je ta levná cesta
. Než by ponožky vyhodila, zužitkuje je. Dělalo se to i kdysi, ponožka nastříhaná na proužky.
P. S. zkus si vlasy zvázat tangáčemi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Mohu se optat proč tomu v srpnu říkáš vánoční úklid?
Jinak jsem měla pocit, že při vánočním úklidu se hlavně myjí okna, čistí koberce, myjí lustry, uklízí špajz, atd… Debordelizace domácnosti se dělá hlavně na jaře ne? Navíc těch programů se dá najít i zdarma mraky třeba na FB.
Příspěvek upraven 20.08.26 v 13:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A když někdo jede neustále v protisměru…tak to taky o ledasčem vypovídá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Takže musím jít s davem? Nemůžu žít tak, jak to vyhovuje mně, ale musím dělat to, co ostatní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova Jedno z mých dětí má oděvní a šije i nějaké gumičky (moc to nezkoumám ) a celkem se to prodává. Tak věřím, že budeš mít taky zájemce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Pravě ty jeji „výkřiky“mimo aktuální diskuzní téma…neříkej, že sis toho nevšimla, že v každé diskuzi…jak se o ní nikdo dlouho nezmiňuje, tak naběhne se zásadní informací ala „měli jsme k obědu jednu palačinku na půl“ protože vi, že tim zase na sebe strhne pozornost…a je fuk, že třeba negativní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty žiješ úplné standardně jako každý druhý. Jenom v internetových diskuzích jsi umanutá a z nějakého psychického pohnutí musíš odporovat všemu a všem, ale jen tzv.na papíře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim Te a v cem zijes tak jinsk oproti davu:).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nikdo netvrdí…jen u tebe mám pocit, že jsi vždy zásadně v opozici…už jen z principu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Zajímavé, že tě osobně neznám. A to, že doma nepotřebuju předražené značkové spotřebiče, že auto využíváme minimálně a radši cestujeme vlakem, že nemám doma horu pro nás zbytečných kuchyňských spotřebičů, je pravda. Stejně tak jako že od předškolního věku bereme dítě do Národního/ Stavovského divadla, na výstavy ho bereme od kojeneckého věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit