Moje levná cesta
- Fotoalbum (551)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Já teda Peru většinou na 50-60, jednou dvakrát za měsíc jede 90 ti stupňový program.
Na 30 Peru jen pár praček během měsíce.
Prádlo mi taky nepáchne, mám ho čistý, na bílé teda používám sypký prášek.
Když se se ho tehdy ptala, tak mi řekl, že ty čističe jsou poměrně agresivní a žádný benefit to nemá…
Pračku máme aktuálně 12 tým rokem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Jo, taky jsem si u HO ohřívala šťávu k masu, nějak jsem se do té práce zabrala a probrala mě až nelibá vůně ![]()
Nadtrikala jsem to čističem na trouby, je tam hydroxid, tak po pár cyklech hrnec jako nový…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla píše: Více
Vánoční úklid dělám doma, letos chci přes svátky jenom relaxovat a jezdit po trzích a také jsem se pustila po vzoru jedné paní na Instagramu do totální debordelizace bydlení a zahrady… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Vánoční úklid nedělám, uklízím průběžně celý rok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 To je asi pravda že i záleží co v té pračce člověk pere. My v té jedné věci po psech, po štěňatech, deky, atd… Tu čistíme pravidelně. Někdy chlap co přitáhne jak prase z lesa, atd… po klucích z tréninku to kolikrát taky není čisté a ani voňavé, nebo když se někde hrabou v autech a motorce s kamarády, atd… Máme tedy výhodu 2 praček, ale nepereme tam pouze zpocené prádlo.
Ručníky peru na 60, pak jdou do sušičky na program na ručníky, tak si říkám, že jim to stačí. ![]()
Příspěvek upraven 20.08.26 v 08:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
Já taký dávám slevy a docela velké, potřebuji ať to zmizí rychlosti blesku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Ano,. nějaký problém? ![]()
V zářijové dovolené jich bude ještě víc natočených ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pionyrka píše: Více
Zuzka a její kanál teorie úklidu?
No taky jsem si všimla že už ho moc nepoužívá…
Já už na ní moc nekoukám,.je to moc obkecavane ty její videa a hodně právě o kosmetice a to mě nebaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opět se mi potvrdily dvě velké životní pravdy
![]()
Ta první je, že všechny Korneliiny diskuze jsou lepší bez Kornelie a když náhodou začnou žít svým pro ni nechtěným životem, nahodí upoutávací šrapnel typu vánoční úklid v srpnu a videjko z loňské dovolené ![]()
A ta druhá, že Lucena musí mít všechno naopak, musí být proti všem, musí mít naprosto jedinečný názor, i kdyby to byla největší pitchovina v celé sluneční soustavě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ne, jen dávám upozornění pro ty, kyeré by prahly po záchodové turistice, že záchody tam jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Zuzana Sok, ale možná dříve vydávala videa pod jiným nickem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inzenyrka85 píše: Více
Já mám akorát remosku a tím to končí ![]()
Ani jsem nikdy nechtěla nebo nepřemýšlela o nákupu něčeho nového..
Máme toustovač, topinkovač, varnou konvicí a dcera robota na pečení…
Další krám do baráku nechci a bez tuku můžu péct i v troubě nebo remosce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit