Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9608
20.8.26 10:51

Topinkovač je největší oblíbenec našich dětí. Vyhrála jsem jim ho na plese v tombole dva roky zpět. Toust/topinka a míchaná vajíčka nebo vajíčka na šunce jsou jejich nejoblíbenější pozdní snídaně o víkendu. Museli jsme topinkovač letos vyměnit. Protože začal smrdět kouřem. Asi to byla nějaká nejlevnější variace.
Když vidíme, že často využívají. Neleží ve skříni jen tak. Koupil se jim nový topinkovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.8.26 10:53
@kornelije píše: Více

Hlavně stejně nejlepší jsou řízky smažené na sádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 10:53
@Anonymní píše: Více

Jestli to byla otázka jak to čistím já tak myčku už jsem uváděla, čistící prostředek do myčky na třikrát, do pračky dávám ten samí prostředek nebo tabletu do myčky a program čištění, když není na pračce tak program na nejvyšší teplotu, ale ten přímo na čištění je lepší :think:, když jsem měla do pračky dvířka přes které šlo vidět tak bylo krásné vidět jak je pračka zanesena, odlupující se kousky špíny z bubnu po těch stranách..
A troubu umývám vodou a jarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 10:55
@Adull píše: Více

Tak to přeskoč, já taky přeskakují co mě nebaví nebo nemám k tomu co říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 11:07
@adresa píše: Více

Není to vůbec hloupé, je to paní učitelka ne knihovnice a na swapu to takto praktikuje už léta…
Já se před tím ani nedomlouvam co mi dá, má zahradu tak vždy něco domácího, marmeládu apod, nebo semínka květin, odkopek trvalky.. a kosmetiku nějaký šampon apod..
Minulé mi dávala svíčky, jako učitelka na konci roku dostává věci které nevyužije a takto to udělá radost třeba někomu jinému…
Je to hlavně vše o domluvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35030
20.8.26 11:08
@Adull píše: Více

Třeba proto, že to je její diskuze kde se opět řeší úplně něco jiného? Že ti nevaděj ty horkovzdušky, to je zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 11:25
@ambruše píše: Více

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.26 11:26

Nezničí ta kyselina citronová těsnění nebo něco? nám stará odešla a dávala jsem právě tabletu občas občas kyselinu, nejsem si jistá tím octem ale odešlo topné těleso

• Citovat
  • Upravit
17082
20.8.26 11:26
@pionyrka píše: Více

Ano Zuzka :D
Na které youtuberky ještě koukáš?
Já teď převážně na cestovatelské zaměření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.8.26 11:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 11:38
@Hera01 píše: Více

A hlavně z vepřové krkovice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5268
20.8.26 11:38

Já si teda vůbec nedovedu představit jak se do té fritézy může najednou vejít tak 6 porcí masa, například kuřecí stehna zadní a takové kilo brambor jako příloha…tak jak jsem to třeba zvyklá hodit do trouby…
Nebo jak tam pekla pizzu, takhle hodím tři pizzy do jedné trouby a mám hotovo..
Možná jako nouzovka pro studenty, ale vařit v tom plnohodnotné pro rodinu, nevím
Spoustu masa člověk i dusi, dělá k tomu nějakou zeleninu, šťávu, vypek, v té HF to musí být všechno suché…nevím.
Jednou za čas smažené uděláme, řízek, květák, není to denně ani týdně, možná jednu za měsíc a pokud mám správný olej a teplotu, tak to není až taková vyzivova katastrofa…
Třeba sekanou peču v alobalu, otevírám až na konci na kůrčičku.
Maso před pečením zatahnu, pak dám péct, podliju…na dušené maso dělám nějaký základ, cibule, zelenina, ať to má nějakou chuť…
Hodina pečení v klasické horkovzdušné troubě vyjde kolem 6 ti korun..HF je někde o korunu dvě levnější… takže ani tady noc výhodu nevidím. U trouby můžu využít zbytkové teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 11:41
@Anonymní píše: Více

Ten ocet by se moc neměl dávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17082
20.8.26 11:46
@pionyrka píše: Více

Ano cestování za svobodou taky sledují a Katku s Maruškou sem tam jako kulisu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22737
20.8.26 11:47
@Hera01 píše: Více

A co gril? Co kontaktní gril ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...