Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Jsou tu v návaznosti na to, co plánuje Kornelije. Jde o 14 denní cestu po Evropě ve 2 dospělých lidech s tím, že se budou několikrát ubytovávat v apartmánu. A budou cestovat, nebudou na 1 místě. O restauracích/kavárnách nemluvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale Kornela mluví o dvoutýdenní dovolené v Chorvatsku s návštěvami kaváren, restauraci, památek, se tam nocleh v apartmánu - to opravdu za dvacet neporidis. Včetně benzínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ale můžou odpovídat realitě. Jen vy si to neumíte představit..jste zvyklé na jiné restaurace, jiné ubytování,… Je to vidět jen na tom, že vám nedojde, že si některé jídlo koupí v obchodě nebo na trhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak znovu, psala jsem, že tu některé uživatelky vidí jako nereálné týdenní dovolenou ve dvou v zahraničí do 20 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Až na to, že tu některým uživatelkám přijde nereálná dovolená ve 2 v zahraničí do 20 tisíc za týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíš, my se vloni ve dvou vlezli při 14 denní dovolené v západní Evropě do 30 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O 10 tisíc jsi přešvihla limit.
A syn má ještě většinově studentské/dětské ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi, že nerozumíš psanému slovu…tak znovu…je řeč o 14ti dnech a v Chorvatsku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak znovu, jsou tu příspěvky, kdy si uživatelky myslí, že to nejde za týden se vlézt ve dvou do 20 tisíc za zahraniční dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v západní Evropě jsou jiné ceny než na Balkáně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak znovu…všechny jsme reagovaly na Korneliji a jeji prohlášení…
S tebou nema smysl diskutovat…páč jedeš stylem "mám pravdu a i když ji nemám, tak jí prostě mám " ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, před pár příspěvkx to nebyl problém. Mimochodem, Rakousko, Slovinsko atd. jsou na Balkáně? O Chorvatsku také zrovna nejde mluvit jako o typickém Balkáně. A nebyli jste 2 dospělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak si přečti tuhle diskuzi. Nebyl to příspěvek o Korneliji, byl to obecně o dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I v tom Rakousku se dají sehnat levná ubytování. To, že vy to neumíte, neznamená, že to nedokáže někdo jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit