Moje levná cesta
- Fotoalbum (304)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Pro tebe by to nebylo, pro nás je užívání si spaní v kempu. Kdybych chtěla ušetřit a vejít se do těch 20 tisíc, tak bych volila menší kempy, které i většinou jsou lepší a nebrala bych cokoliv, co potkáme. Řešila bych jinak dopravu a nechodili bychom tak často na různé zmrzliny, kafíčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda tolik stránek nakecano, kdy to mám přečíst
![]()
Ale vidím že se stále řeší dovolená pro 2 dospělé na 14 dnů v zahraničí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Kdyby jsi zvládla rozepsaný položkový rozpočet tak by to možná bylo bez diskuze na xy stránek. ![]()
Takhle je to na prd, protože mám hledat levné ubytování, ale ono ve výsledku zase tak levné není dle aktuální nabídky… Mně nevadí spát v kempu, ale ráda bych znala ty položky a co obsahují, pokud někdo tvrdí, že zvládne dovolenou za x, tak přeci ví co v tom je a není. ![]()
A ono i položka jídlo se dá rozepsat - skoro nejíme, nejlevnější potraviny v supermarketu, 3× večeře, protože jinak je ta hodnota naprosto nevypovídající.
Pak si člověk může udělat obrázek zda opravdu levná dovolená je pro něj a nebo není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://youtu.be/Av4vKYnpKpY?…
Třetí den naší krásné dovolené - září 2025.. slovinské městečko IZOLA
Prespavačka den předtím byla v Itálii kousek od slovinských hranic.. původně byl plán trošku projet Itálii, koupání v jezeru, vodopád a městečko Grado a přespání ale kvůli počasí, přesun přes Slovinsko a Itálii zase do Slovinska k pobřeží…
Příspěvek upraven 21.08.26 v 11:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ve videu je vidět náš oběd a návštěva kavárny ![]()
Jak jsem už psala oběd byl na dva dny, manžel měl polévku a celé kuře opravdu nesníme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tu porci z talíře nesníte?
Aha, tak to asi každý má pak jinou představu o jídle. To třeba náš puberták sní naprosto v pohodě.
Ale taky o tom je dobrý psát, protože pak těch informací mnoho řečeno není… Za mě to video dobrý na pokoukání, ale upřímně takových je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
No to je jedno, co by se líbilo mně, furt nevidím ten rozpočet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ano rozesepisovat budu tu naši plánovanou dovolenou v září..
A já opravdu počítám všechny platby, parkovne, návštěva WC, každý nákup v marketu a na trhu, v pekárně, nějaký suvenýr atd…
A také budu dávat rozpočet a útratu za naše výlety od září..
Tam se chci vejít na měsíc za 2 500,– Kč se vším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Vždyť jsem to tu psala i té dovolené do 30 tisíc. A kdyby bylo potřeba, tak stáhnu ubytování, cestovné a nějaké jídlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ne půlku kuřete nesníme ![]()
Asi nejsme ten správný puberťák
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tohle? Že zbyde 12000 pro 2 na 14 dní na jídlo atd.? To jsou cca 400 pro jednoho na den. A to jsi se jako nekrotila s kafíčkama a zmrzlinou. A jedli jste v restauracích taky a platili vstupy. Tak to jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 a ne puberťák ale ty? Sníš na oběd půlku kuřete a hranolky k tomu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže Anketa!
fakt by mě zajímalo kdo z vás všech tady na oběd sní půlku kuřete s porci hranolek..
Já tedy ne ![]()
Ano - 0
Ne - 1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit