Moje levná cesta
- Fotoalbum (211)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vendulaaa píše: Více
Já se bavím, protože to fakt nevychází matematicky. Lucka napíše, že ve Vídni řízek v pohodě jako v Čechách, cena 27 eur, ovšem v Čechách by přes 600 za řízek nedala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Protože tvoje jsou zcestné…ale pamatuji si i tvoje dřívější příspěvky pod jinými nicky…a držíš stále ten stejný úhel…
Trváš si na svém a jako důkaz řekneš, žes byla na dovolené jednou tak drahé…tak to joo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa Nestíhám vše, ale jak nejvíc ušetřit se tady předhánějí 2 uživatelky. Zbytek nevěřícně kroutí hlavou ![]()
Jinak jako radu na levnou dovolenou jsem se ovšem moc nějak nedočetla…
Příspěvek upraven 21.08.26 v 13:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova poctivě jsem pročetla všechno, fotky jsem viděla. Na kterých stránkách co je, to už nevím. Co se ti nezdá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše Lucka to jen hecuje, tentokrát… ale původní autorka námětu je tady TOP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Dík snad jo. Ty boty ve velikosti 49 se už hůř shánějí. Letos mu opět už nejsou ani boty na plesy, atd… v čem půjde maturovat netuším. Jsem doufala, že si půjčí od staršího syna (ten maturoval letos), tak to dávno nehrozí. Jeho oblek taky neoblékne opět. A ten taky není drobek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Takže asi ty víš nejlíp, kolik jsme utratili, když máš tu drzost psát, že moje příspěvky jsou zcestné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, jsem rozežraná. Většinou jím víckrát za den a rychlému občerstvení u stánku oběd neříkám. A to si myslím, že jím dost málo v porovnání s ostatními. A když kafe a dort denně, tak v L. taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, byla to 1 porce, kterou jste si rozdělili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
V Lucembursku bylo je to kafe
a snídani a večeři jsme měli v kempu ve Francii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Ano byla to jedna obrovská porce, proto jsme si ji rozdělili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa píše: Více
Kdo se tady předhání s levnou dovolenou? Kornelije dala 20K za 14 dní, všichni, kromě Lucenky tvrdí, že to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak u nás v hospodě taky dělají „řízek přes celý talíř“ a někdy si ho s manželem rozpůlíme, když si k tomu dáme polívku. Ale 600 fakt nestojí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit