Moje levná cesta
- Fotoalbum (341)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: VíceŘeč byla o dvou dospělých a 14ti dnech za 20 tis…takže je to totéž jako bys chtěla poradit, kde mají hezké oblečení velikosti 44 a já ti napsala, že dobře nakupuju tam tam ve velikosti 38 🤦🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak znovu, přečti si, na co jsem reagovala
zajímavé, že to nenapíšeš té uživatelce, co ti psala o své dovolené na Šumavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova Kupoval si pohory, samozřejmě ne úplně levné a doufal, že mu i příští rok budou. No snad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jedno malé občerstvení u stánku na celý den? Nebo jste Lucemburskem profrčeli. za 3 hodiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Držím palce. To už by se mohlo zastavit. První mu přestaly růst nohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Tak znovu, jak to, že ti tu nevadí příspěvek o Šumavě a do mých se neustále navážíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já proti low cost cestování nic nemám. Kámoška s rodinou a karavanem jsou tak 4-5× do roka někde. Ovšem ten karavan něco stál, pak jsou platby v kempech a benzín. Tudíž s sebou bere dost jídla z domu a v kempech si vaří. Pak.se to dá relativně levně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Lucka by se měla dát dohromady, protože v této diskuzi není ten největší trololo…
Že vás to baví se tady předhánět v tom, kdo je větší škudlil a od huby odtrhovač. Ještě na dovolené… Nechápu.
A o těch nákladech na oblečení ročně ani nemluvím. By mě tak někdo mohl mít rád, abych si na sebe nic nekoupila, protože to zrovna nepotřebuju, jelikož “staré ještě drží”. To radši budu za fiflenu, ale budu se sobě líbit. Špajzku mám jakžtakž srovnanou, ale zásoby mám teda opravdu zásoby, ne náhradní pytlík rýže… to není zásoba, ale nouzovka. Uklizeno mám přiměřeně.
Nějaké tipy odsud z diskuze si přesto beru, ale jde to tu chvilkami až do absurdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Myslíš větu: Letos na Šumavě jsem vzpomínala na Chorvaty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit