Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28131
21.8.26 14:25
@ambruše píše: Více

Wiener schnitzel nie je o veľkosti, ale že je z teľacieho mäsa natenko vyklepaného. Niečo stojí „značka“, niečo mladé teľacie mäso. S rezňom v krčme by som ho neporovnávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.8.26 14:28
@Hera01 píše: Více

S tím rozpočtem a bez vaření v kempu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28131
21.8.26 14:31
@Hera01 píše: Více

Normálny človek si pod pojmom boli sme tam celý deň, nepredstavý pár hodín cez poludnie. Ale tebe ide i rýpanie a pozornosť. Je to jedno akú blbosť vypotíš, hlavne, že je ohlas, že ti píšu, venujú pozornosť. Hocaký argument, ktorý sa dá použiť rôzne, môžeš ho otáčať podľa potreby, že máš konečne pozornosť. Aspoň tu, však. Verím, že by ti písali aj keby si písala normálne. Nemusíš toto predvádzať, aby si mala pozornosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
21.8.26 16:54
@ekira5 píše: Více

No to je pravda. Taky si u nás ten pravý vídeňský řízek asi nikde moc nedáš. Proto mi nebylo líto dát za něj těch 600, ale taky nebudu tvrdit, že je to cena v pohodě jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8440
21.8.26 17:36

Byl by problém napsat:

Ubytování v apartmánu 7×…eur
Nocleh v autě u nádraží 7× zdarma
Restaurace oběd 7×…eur
Návštěva kavárny 8×…eur
Vstup galerie 3×…eur
atd. atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
21.8.26 17:46
@Havlova píše: Více

Uz se tonebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
21.8.26 17:47

Koukam, ze Lucena je zase v kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10173
21.8.26 17:49

K dovolené - z dětství si pamatují skromné dovolene - nikde jsme nechodilindo restauraci apod a nikdo mi nepřišlo, že by mi to chybělo, rodičům také ne. V podstatě až v dospělosti jsem zjistila l, co někdo považuje za užívání dovolené - pořád nějaké vstupy (to ještě chapu),reataurace (to mi přijde dodnes zbytečnost - nechodíme tam) apod. Na dovolenou klasickou s dětmi nejezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4712
21.8.26 17:54

@Zelnicka Mým rodičům taky přišlo naprosto normální jezdit na dovolenou škoda 105 a tahat sebou paštiky a chleba a stan velikosti krávy a spát na nakupovačkách v plném kempu, protože to tehdy bylo naprosto normální a dělali to tak všichni (když už tedy mohli vycestovat že).
Vybavuji si ale naší první dovolenou hned po 89, kdy nás naši na měsíc odtáhli na cestu po Evropě (kde vzali tolik dovolené vůbec netuším), stále starou Škoda 120 a máma tedy litovala, že nám nemohli dopřát ty všechny krásy co najednou viděli a mega zážitek byla i žlutá paprika a v hračkárně nám dovolili koupit jednu hračku, protože na víc neměli a táta tvrdě držel rozpočet, protože se bál, aby to vyšlo i na cestu domů :kytka: a tak si táta kupoval aspoň značky dané země a lepil si je pod kapotu kufru. :srdce:
Dneska lítají roky na dovolené a užívají si normální život, které daná doba nabízí. :kytka: včetně posezení, kaváren, výletů, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.26 18:04

Super těším se, tohle vlákno budu ráda sledovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4712
21.8.26 18:12
@schnulla píše: Více

Tady je problém napsat vše. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4712
21.8.26 18:12
@jkra píše: Více

A další r… diskuze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43692
21.8.26 18:13
@jkra píše: Více

No proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28131
21.8.26 18:57
@Zelnicka píše: Více

Nemôžeš porovnávať možnosti za komunizmu a dnešné. Tiež si toho veľa pamätám a prišlo mi to normálne. Ale vidím i dnešné možnosti a chcem pre deti viac, ako sme mohli mať vtedy mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56572
21.8.26 19:06

My do restauraci moc nechodime. Ale na kafe, zmrzku jo. V cervenci jsme byli tyden na Garde, na osobu tak 10k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat