Moje levná cesta
- Fotoalbum (214)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zelnicka píše: Více
Ja by som asi šla na tri, štyri dni niekde na Slovensku, kde je v blízkosti niečo, čo deti baví. Apartmán, kde si urobíme raňajky, prípadne večeru, obed do reštaurácie mimo centra, najlepšie, kde je obedové menu. Jeden, dva výlety so vstupným, jeden dva bez vstupného. Najsť zlatú strednú cestu, kompromis. Ani jeden extrém nie je dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Na to bych kaslala. Pro me je dovca, kdyz se servu na kole, v horach. At si kazdy dela co chce. More bylo 10k na tyden, vcetne letenky, ubytka, jidla. Ted na podzim znovu. Na Garde me nejvic staly listky na lode. Jinak samoska a vareni. Zase tech dovolenych mame nejmene 5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v mládí hodně jezdila pod širák, teď mi ale chybí večer sprcha. Kempy v zahraničí jsou fajn, ale stan pro nás není, manžel by se nevyspal kvůli zádům, děti jsou alergici a ve stanu trpí. Takže jedině chatky nebo apartmán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ty nemáš špetku sebereflexe, máš problém pochopit psaný text, ale chyba je na druhé straně přijímače…tak to joo
…už na mě nereaguj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Naštěstí můžu reagovat na koho chci, kór na někoho kdo píše nesmysly jako ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Samo, každý ať si jede, jak chce. Ale ať netvrdí očividné nesmysly. Jen mám takový pocit, že Zelnička by nějaký All in s dětmi uvítala, bohužel na to nemá. A do minikempu v ČR/SR by nechtěli jet. Ale zase by to mohlo být inspirací pro ty starší a po škole, až budou vydělávat, nějaký takový zájezd mimo sezónu objednat a jet tam s mamkou všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Došly argumenty? Dej si kousek čokolády na nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Přesně tak…chápu, že ne všichni na to mají a tak to prostě "pytlíkují "jak to jde..ale tvrdit, že kdyby se mohli mit líp, tak by rozhodně nechtěli je fakt trapný 🤦🏼♀️
Příspěvek upraven 22.08.26 v 12:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Opět potvrzuješ, že máš problém s psaným textem ![]()
Předkládat argumenty lidem jako ty je srovnatelné s házenim perel sviním…takže ty si dej laskavě voraz a nevnucuj se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak.
Předstírat, že jsem výstřední milionář a v 50 letech mě a manžela, nebo dokonce celou rodinu STÁLE A OPAKOVANĚ baví rallye po benzinkach a parkovištích u nádraží, nocleh na drevotřiskove desce v osobním autě je hloupé a zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Máš evidentně nějaký problém ![]()
A to jsem si říkala, že se s tebou po letech dá komunikovat…
Dospělá ženská ![]()
Ale věk v povaze a osobnosti nehraje roli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit