Moje levná cesta
- Fotoalbum (224)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Takže jsi to nepochopila. Proč bych siela pořizovat něco, co nepotřebuju, jen proto že mám na to peníze? A představ si, že máme ty peníze, ale klidně si dáme místní pečivo a sýr v parku, nebo někde na lavičce s výhledem na řeku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne nejaky „tlak“ okoli vubec nezajima. Do kempu uz nejezdim, ve stanu me boli zada, a na parkovistich, odpocivadlech a ruznych ne zrovna povolenych mistech jsem v ramci Evropy nocovala v mladi azaz. Kempy a ruzna taboriste jsme vyuzivali s detma i bez nich. Cestujeme prakticky porad low cost akorat s vekem uz mam radeji postel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Jasně, proč ne. Ale o tomhle Kornelije líčení dovolené vůbec není, že?
Nebo ty vážně považuješ za užívání si cestování ve 45-50 letech profičet 8 zemi za 9 dnů, každý den jist a spát jak bylo popsano?
Ale, že se ptám, viď, budeš tvrdit že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Projet několik zemí za týden nemám problém.. jediné, či bych nedala, tak nelegálních spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistěže to není „problém“. Ale není to „užívání si cestování“, o tom se mě nesnaž přesvědčit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A 4 země za 3dny se mohou projet?
Navíc v případě Kornelije to z větší části dřív byla jedna země.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdo si pamatuje ty super stany?
a plné kempy a auta plná na milimetr
Ty židlišky snad ještě jsou na chalupě. A z toho smradu WC se mi normálně zvedl kufr i po letech
)
https://www.stream.cz/…eto-65560635#…
Příspěvek upraven 22.08.26 v 10:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja hlavne nevim proc bych to v tomhle veku delala, to uz ma clovek Evropu projetou xkrat ze vsech moznych smeru, prijde mi uplne mimo zduraznovat kolik statu projedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kheila To mě taky zarazilo, proč bych měla projet 8 zemí za 9 dnů… V 50 už to není potřeba. ![]()
Osobně tedy mám pocit, že to není potřeba ani ve 30 ![]()
Příspěvek upraven 22.08.26 v 10:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
plný kempy je teď viděli u Třeboně, měla jsem pocit, že celá ČR odstěhovala do jižních Čech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kheila píše: Více
Opravdu? Zvládla jsi navštívit třeba všechny německé spolkové země?
projela jsi všechny evropské země? Mně toho ve 40 ještě hodně chybí a to cestujeme hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že rozumíš moc dobře a dal to nebudu rozebírat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kheila píše: Více
Já jsem 50+ a několikrát projetou celou Evropu nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit