Moje levná cesta
- Fotoalbum (492)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Myslím, že tú krajinu cítili dostatočne na verejných wc
sorry, nedalo mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Vždyť už tady holky navrhovaly ignorovat dotyčnou. Zřejmě je to ale silnější než ony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Skôr nemá nikoho, kto by jej venoval toľko pozornosti ako vy tu. Tak sa rochná blahom, konečne má niekoho… Kým budete reagovať, bude hľadať spôsoby, aby ste s ňou komunikovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova my jsme právě letos měli hodně motýlu a hodně druhu, dokonce i modrásky. Cmelaku taky hodně, a i včely samotářky a drvodelky, ty jsou krásné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
A ve finále si o ní opře kolo admin, až ji opět pro nevhodné chování zabanuje. To bude blahem bez sebe, tolik pozornosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se asi perletovci vylíhli na zahradě. V jednom dni jsme jich měli současně na levandulích kolem dvaceti, byli krásní, úplně zářící, noví. Housenky se živí na violkách, tak mě překvapilo, odkud se dostaly. Než mi docvaklo, že mám všude rozlezle fialky.
Komuli mám asi dvoumetrovou, letos kvete později, protože jsem ji ořezala hodně nakrátko, omrzla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak spíš to ukazuje na to, jak se chováte ve skupině a jak nesnesete jiný názor, než má většina z vás. Máte na spoustu věcí pohled závodního koně a nedokážete pochoutky, že někdo může být spokojený s jiným životním stylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
no to je fakt, nedokážu pochopit člověka, kterého baví v autě jezdit od hajzlíku k hajzlíku, akorát že střídá země
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
My měli zase, tak 5-6 let zpátky na zahradě čmeláčí hnízdo. Byl to docela hukot, takové hezké hluboké bzučení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Tam chceme příští rok, plánujeme takový round trip vlakem. Máš nějaké tipy, u téhle země se tip na cenovou úsporu vítá ![]()
Budeme určitě kupovat Swiss pass.
Spíš místa, které navštívit, co nevynechat.
Budem určitě vařit, ve Svajcu je draho i pro lidi, kteří tam žijí… ![]()
Příspěvek upraven 22.08.26 v 16:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Nereagovat I když napíše sebevětší blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jo takže, když letíš, tak počítáš státy, které jsi minula cestou letadlem. Logika houpacího koně ![]()
Známí teď letěli Nový Zéland Mnichov, tak touhle logikou už stihli procestovat doslova celý svět. Zpátky to berou někudy pres Azory…
Takoví kamionaci, letušky, piloti, to jsou teprve machři. Znají jen kabinu, cocpite, letiště…
Někteří tu nepřestávají překvapovat…
Příspěvek upraven 22.08.26 v 16:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit