Moje levná cesta
- Fotoalbum (224)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ekira5 píše: Více
Si to nepochopila?🤦🏼♀️…ke kafi dávají cukr= zákusek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Lacná strava v Luxembursku - niečo malé na obed - v parku v stánku - stačilo to na celý deň - bola to káva = plnohodnotný obed
no nedomyslela som si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 ale takhle se šetří. K obědu kafe. To už jsem dnes obědvala ctyrikrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve vedru nemáme hlad. Takže nám opravdu stačí něco menšího, což je třeba i ta káva se zmrzlinou, v případě dítěte třeba toast.
Dneska jsme třeba měli velkou snídani. Cca ve 3 si dítko dalo skoro 400g sýru a kousek pečiva, já kafe a mini zákusek. Teď jdeme řešit večeři. Což v mém případě bude určitě krevetový salát v majonéze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozumím, ale tohle nás nějak neláká. Myslím, že nakonec by to moc levné nebyli a jen bych celé dny jen řešila jídlo - kde, co, jak za kolik. Líbí se princip All inclusive, kde si děti můžou brát, co chtějí a dospělý nemusí nic řešit.
Třeba ta jedna nic v kempu, to bylo šílený - měsíc jsem přemýšlela, co vzít, co sbalit. Nakonec jsme toho měli moc. Prostě na tohle asi nejsem správný tip na organizování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše: Více
Moc by Ti prala, at se Vam to jednou podari a na takovou dovcu jedete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zelni, ale ony ty allinc. nejsou zas tak drahé. Rozhodně ti to vyjde levněji než v ČR řešit snídaně, obědy a večeře.
My teda jezdíme jen se snídaní, ale když koukám na Lasty, tak to takový rozdíl už není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raz som bola na služobke v hoteli, kde v cene boli raňajky formou švédskych stolov. Netuším, koľko to stálo. Niečo také by vám nevyhovovalo? Samozrejme tieto dovolenky v Česku / Slovensku sú všeobecne drahšie ako v zahraničí, beriem to z pohľadu pár dní, na tri dni niekam do zahraničia sa neoplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Samá zdravá a vyvážená strava káva so zákuskom, zmrzlinou, toast, majonézový šalat. Ľahké, malé letné jedlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Lucenka prdne cievka toľko krát obedovať ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ja dostala obed ( kafe )zdarma na cviceni. Takhle se setri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit