Moje levná cesta
- Fotoalbum (300)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hm, tak to mnohé vysvětluje, jestli si 15l puberták dá velkou snídani, v poledne toust a večer salát… To mám naprosto divného pubertáka, protože tohle i ve vedru by mu stačilo tak do dopolední svačiny.
Ale jsem ráda, že se to tu píše, protože to jsou přesně ty „drobnosti“, které dělají rozpočet rozpočtem… Pro někoho reálným a pro někoho neprosto nereálným i kdyby se víc snažil.
a vůbec to nemusí být špatně, protože ty podmínky k tomu nikdy mít nemůže, jedině třeba pubertákovi podvázat žaludek.
Příspěvek upraven 22.08.26 v 19:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Až teď jsem pochopila, proč tolik lidí zajímá občerstvení na akcích
Dobře ty. ![]()
Umím chodit na pracovní akce kde je většinou občerstvení zdarma, kávu bohužel nepiju a čaj mi jako jídlo nestačí. Tam se nedá dát zmrzlina
Příště bych si mohla vzít tajně do kabelky i na večeři.
Na dovolené to ale tedy vymakané nemám vůbec.
Příspěvek upraven 22.08.26 v 19:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak se prostě musíš přemoci. Holt ho budeš pít. Taková zpovykanost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Umim pracovni vecere.
. Jsme sikulky. Zitra rano se na cvicu zase naobedvam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neumíš číst, dneska měl velkou snídani, pak 300 g sýru a pečivo a l večeři bude mít pečivo, šunku, sýr. A během dne měl ještě 2 kinder řezy. A na večer má ještě dvě čokoládové pěny se šlehačkou a čokoládový dort. Užívá si dovolenou ![]()
Jo a výškově je v průměru.
Příspěvek upraven 22.08.26 v 19:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: VíceReagovala jsem na tenhle Tvůj příspěvek:
„Tak ve vedru nemáme hlad. Takže nám opravdu stačí něco menšího, což je třeba i ta káva se zmrzlinou, v případě dítěte třeba toast.
Dneska jsme třeba měli velkou snídani. Cca ve 3 si dítko dalo skoro 400g sýru a kousek pečiva, já kafe a mini zákusek. Teď jdeme řešit večeři. Což v mém případě bude určitě krevetový salát v majonéze.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten toast neměl dneska, kdybys četla pořádně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Jinak náš syn s normální snídaní dá 2 chody obědu… A pak normální večeři. Má tedy těch cca 205 cm.
To že Tvůj syn nejí nemusí znamenat, že je nějak podměrečný. To jsem vůbec nepsala. Jen každé dítě má různý apetit v různém věku a pak ten rozpočet dovolené samozřejmě dle toho vypadá.
Pokud Tobě na oběd stačí ledová káva super, ne všem bude stačit že ano. ![]()
Mého švagra dítě nejí, roky snídá půlku rohlíku a nebo pidi misku vloček. Pak sní jablko ke svačině, porýpe se v obědě a občas sní večeři. I tak je to naprosto normální dítě. Jen samozřejmě jejich rozpočet na jídlo se naprosto liší od našeho, kdy naše dítě ve stejném věku vypadá o 3 roky starší a jeho apetit je naprosto jinde.
Ani jedna verze není špatně nebo dobře. Jen je úplně jiná. ![]()
Příspěvek upraven 22.08.26 v 19:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 205cm v 15 letech je mazec a rozhodně to není běžná výška. A není to běžná výška ani dospělého chlapa. Takže nemůžeš srovnávat s průměrným dítětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Ano není a proto ten rozpočet nikdy nebude stejný, ani nemůže. Proto jsem už včera? tuším psala že by bylo fajn ty rozpočty dovolených trochu rozepisovat, protože „utratili jsme xxxxy za jídlo“ je informace naprosto na nic.
Stejně jako asi nebude běžné že Tobě na oběd stačí káva se zmrzlinou.
Příspěvek upraven 22.08.26 v 19:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit