Moje levná cesta
- Fotoalbum (272)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
No já taky koukám, že jsem vlastně taky procestovala většinu světa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Je to marný, když se vyjadřuješ k něčemu, co neznáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: VíceŽe, přesně tak a když jsme v Krkonoších přešli kousek na polskou stranu, tak jsme byli i v Polsku.
Za jeden den si projdeš pořádně jedno menší město a to tam toho ještě nesmí být moc k vidění, ale ne tři státy tak, abys z toho něco zažila. Zastavit na pět minut u jezera a tam si odskočit za keř a jet dál, opravdu není to, že tu oblast poznáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
To máš pravdu, neznám. Švýcarsko obytňakem 10 dnů i s cestou a pořád mám pocit, že to nebylo nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud to bereš takhle, tak nemáš procestované pořádně ani Česko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Jooo, vidíš. Když jsme byli v Polsku před pár roky, říkala jsem, že poprvé a úplně jsem zapomněla, že jsem tam byla několik hodin v dětství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to nemám. To si nechávám na až si netroufneme jinam a jinak. Ale pravda taky je, že mě to zase tolik neláká, hrady a zámky moc neprozivam, přírodu mám za humny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsi na tom s Českem dost chabě. Ale hlavně že jsi byla těch 10 dnů ve Švýcarsku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi ano, nevím, je mi to jedno. Nemám tolik volna a tolik peněz, abych mohla stavit 3-4 měsíce v roce cestováním. A cestovat jako Kornelije není pro nas, protože to není cestování. Takže jedno po druhém.
Ale kdo ví, jak to bude s cestováním po ČR.
Na zámky, hrady a památky jsem jezdila v dětství s rodiči. Hodně taky škola, jezdili jsme na školy v přírodě. V mládí jsem hodně lyžovala, s oddílem jsem sjezdila všechny hory v Česku a dvoje Tatry na Slovensku.
S rodiči jsme travili hodně času na chalupě a tam jsme jezdili po kraji.
Když byly naše děti na 2 stupni, udělali jsme několik poznávacích dovolených po ČR. Právě aby něco z naší země viděli. Jižní Čechy, Morava apod. Ubytování v penzionu se vším komfortem a snídani a pak celý den po výletech na kole, autem.
No a teď zase s manželem jezdíme vždy v prosinci na pobyt do Prahy, za kulturou a památkami.
S mužem jsem taky občas jela na pracovní cestu a spojili jsme to s výletem, prohlídkou něčeho.
Takže já jsem Českem asi nasycena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně smutné čtení, být nasycena rodnou zemí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od rana mas 25 prispevku tady. Dost smutny.ty sedis. doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Dost nudný život, když musíš počítat příspěvky
anejske doma, jsem u moře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už se zase vrací do starých kolejí. Bude útoky stupňovat, slovíčkařit.
@adresa ignorace, přeskakovat, nerozvíjet debatu. Jak to dělá mnoho zde. Nic jiného nefunguje. Ona se vykecá sama se sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Mám dva už pár rokov. Predtým mi tu lietal tak mlynárik kapustný
teraz už i babôčky a perleťovec. Mám z nich radosť. Na levanduli to hlavne bzučí včelami a čmeliakmi. A ešte šalviu obľubujú.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit