Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
22.8.26 12:16
@Adull píše: Více

No my třeba ty kempy máme hodně rádi. A i když bychom mohli spát v hotelech a penzionech, tak dáme přednost tomu kempu a snídani před stanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17558
22.8.26 12:23

Večer budu dočítát, jste moc rychle v diskutování :D
Včera jsem si koupila ve výprodeji v OBI podzimní květiny, dodělám úklid v kuchyni a chystám se na zahradu..
A také jsem navštívila zahradnictví v týdnu a mám koupené motýli keře, to jsem si dlouho přála a konečně přišel čas na jejich výsadbu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22778
22.8.26 12:39

Strávit celý den v autě, aby všechno stihla projet, nic, kromě dálnice ovšem nevidět, vylézt rozlámaná z auta, když zaparkuje někde u nádraží, aby si mohla odskočit na záchod do parku za keř. Koupit si s manželem ve fastfoodu hamburger na púl a zalezt zase do auta, kde si zase bude ničit záda na nějakém vehiklu, co udělal Ɓéďa na koleně a ani nedutat, aby je nevyhmatla místní policie a nedala jim obr pokutu. Tomu říkám super dovča pro lidi ve věku mládí pryč, do důchodu daleko. Ale tak, když to líp neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17558
22.8.26 12:42

A ten ibišek letos je nádherný… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.8.26 12:52
@Centropen píše: Více

oki, díky, to už jsem si nepamatovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56742
22.8.26 12:54
@stinga píše: Více

Jo, sel nahradit silonkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
22.8.26 12:57
@Snopy123 píše: Více

a jak tam všichni vypadají nefalšovaně šťastní a spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44292
22.8.26 12:58

@kornelije
O motýlím keři jsem uvažovala, jen se stále nemohu rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478
22.8.26 13:01
@adresa píše: Více

Přesně…kdyby rovnou napsala…jezdíme tak, protože na vic neni…nikdo by jí tu za to nelynčoval 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
22.8.26 13:02

@Zelnicka Pro mne je dovolená změna. A můžu spát ve stanu, v hotelu, v apartmánu, v autě anebo třeba ve školní třídě nebo na zimním stadionu s dalšími třemi stovkami lidí. A jíst v hospodě, v hotelu, nebo vařit na ohni. To je jedno. Hlavní je změna a zábava kolem. A lidi, se kterými tu dovolenou trávím. Rozhodně bych dovolenou neodmítla jen proto, že nemám na all-in. Dulezite je vypadnout že stereotypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
22.8.26 13:05
@Havlova píše: Více

Komuli mám, ale motýlů mám letos mnohem víc na levandulí. Teda měla jsem, teď už levandule odkvetlá. A už jsem dva týdny z domu, třeba je to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5150
22.8.26 13:07

@mado Nebyla to otázka na mě, ale my v tom autě máme kvalitní matrace, střídáme se v řízení, musíme být vyspalý. Ale hodně jezdíme většinou po ČR, nebo manžel sám, když jede se psy. Nás to baví a máme tedy i specifické dítě, které části udává směr. Ale manžel tedy stále i s velkými dětmi jde spát pod širák (to tedy už pouze na 1,2 noce - víc nedá se zády- ) a stále ho to baví.
Na skautský tábor si tedy vozí vlastní matraci vždy, to by už nedal. Dobu kdy si rval povlak slámou už má za sebou v mládí :-)
Ale tedy spíme i v hotelu nebo chatkách, záleží na situaci. :kytka: Jako třeba na služebku klidně letí letadlem a spí v pěkném hotelu, to si nepronajímá auto na parkoviště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44292
22.8.26 13:26
@inkakřivák píše: Více

Levanduli mám taky. Motýlů moc nebylo. Ale měla jsem chrpy a na nich kvanta čmelaků. Miluju čmeláky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34789
22.8.26 13:26
@kornelije píše: Více

Klasika, když se nelíbí názory a nechci z nich uhnout, tak mám problém :)
Se mnou se myslím dá komunikovat úplně normálně, jen se nesmí očekávat, že všechno budu vidět tak, jak se chce abych to viděla.
Málokdy zpochybnuju to co tady kdo sdělí, ale u tebe je to někdy docela silné kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22778
22.8.26 13:29

@Snopy123 ale tady ty závody 8 zemí za 9 dní apod to je k čemu? Vždyť celý den jen auto a dálnice. A neodpočineš si ani v noci, kdy spíš v zabednèném autě a při každém šustnutí se budíš s hrůzou, kdo tě jde vyhodit a pokutovat. To nechápu, jaký má mit smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat