Moje levná cesta
- Fotoalbum (258)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše: Více
Tak podle těch videí nejede jen od záchodů k záchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
My bereme navštívenou zemi takovou, kde strávíme alespoň 3 hodiny mimo letiště/nádraží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Ale budeš se divit, takové lidi znám. Fakt jo. Nepočítají jen země, které třeba projeli cestou někam, ale země, nad kterými letěli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Kto má problém prijať iný názor? Problém s chápaním písaného textu, rozumiem ti. Problém je, že Kornelije si protirečí a ty vymyslíš hociakú blbosť, len aby si odporovala. Keby tu všetky korneliji tlieskali, prvá by si písala o dôkazy, rozporovala jej tvrdenia. Poznám ťa ako vlastné topánky. Ide ti o pozornosť, vieš, že písaním rozporov, menením významov, vymýšľaním si nelogických situácii alá dôkazy, postupným dopĺňaním príbehu podľa potreby, to dosiahneš najrýchlejšie. Niekto niečo napíše a ty hneď hľadáš, v čom sa dá odporovať, aby ti dotyčná venovala pozornosť, vyberáš slovíčka a točíš sa okolo vlastnej osi, hlavne, že máš pozornosť. Robí ti to dobre a v tvojich očiach je to správne…
Příspěvek upraven 22.08.26 v 16:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůžu si pomoci, pardon, jaký pohled má závodní kůň???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
Má klapky na očiach, aby videl len pred seba. Čo nevidí okolo, toho sa nebojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Pleteš se. Jde mi jen v bto, popsat, jak to máme my a že to jde jinak než jak to máte vy. A že i když žijeme jinak než vy, tak žijeme spokojený a hlavně zajímavý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova jo, jsou stejně staří jako my. Je to srandovní. A taky počítají, kolik zemi navštívili - a zahrnují tam i průjezd bez zastávky. Někdo to tak má.
Příspěvek upraven 22.08.26 v 17:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou Šílený. Ne, myslím, že tím chtěla říci pohled klusaka, ten má klapky a vidí jen před sebe. Taky to mívají hřebci zapřahání ve vicesprezi, aby neviděli toho soupeře vedle sebe a nepokusili se ho zabít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ty nevieš, ako to máme my, ja som to nikde nepísala. Vieš, mne je to jedno, len aby to bolo konzistentné a malo logiku. Ako tvoj celý deň v Luxembursku = celodenný výlet = pár hodín = niečo malé na obed v parku = káva
logika ako hovado a mám si to domyslieť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže celodenní výlet musí být s přespáním? Já tedy doteď žila v domnění, že je to výlet od rána do večera. A něco malého v parku nebyla jen káva. Jak je vidět, zakmkaudy den se naučím něco nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak beru to jako kafe s nějakým zákuskem, nebo třeba ledové kafe se zmrzlinou. Ne oběd v restauraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit