Moje levná cesta
- Fotoalbum (224)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zmrzka35 píše: Více
Spát se dá i v osobáku.
Nemusíš mít hned obytňák za mega ![]()
Kdysi dávno, když jsme byli s chlapem ještě hodně nenároční, vyspali jsme se i v jedničkové, krátké oktávce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
My cestujeme i na místa, kde hotel ani apartmán nenajdeš. ![]()
A nevidím, že by tě někdo o něčem přesvědčoval, tak co to tady zase hraješ?
A vytahovat něco o vesnicích?
Jsi fakt trapná. Až bych řekla, že závistivá. Moc toho nepocestuješ, co? Tak co jinýho, než ta závist zbývá … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
No taky zelenam závisti…
Ty jsi dvojče paní z dokonale vesnice ![]()
Pozor na Gargamela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Argumenty jak děcko ve školce. ![]()
Je dobře, že nikam necestuješ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potravinová skříň hotová, hrnečky umyté, naleštěné, potraviny probrané ![]()
Do konce měsíce chci zužitkovat zásoby které mám doma (není jich moc)
Děláte to taky tak někdo? Nebo stále nakupujete a vytváříte velké zásoby potravin, drogerie apod.?
Zkoušel někdo z vás třeba výzvu? Kupovat jenom to nejnutnější a soustředit se na to co má doma..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije kolik vás doma je? to je tak sotva pro jednu anorektickou důchodkyni..
jaké potraviny probrané, však tam žádné nemáš
za mne je základ : mlíka, vejce, různé druhy těstovin, nudle, rýže, luštěniny, koření, brambory, ovoce, zelenina, mouky, sůl, cukr, vše na pečení, česnek, různé čínské omáčky, kečup, hořčice, oleje, cerálie, čaje, kávy… další věci jako máslo, sýry, šunka v lednici, maso v mrazáku.. Tohle prostě není špajza, ale extrémní hladomor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Počkám si ma odpověď. Tipuji ze bud se bude udiveně ptát, co se ti na tom nezdá. A nebo bude pomrkávat, že jim to takhle vyhovuje, protože z toho udělá snídani, svačinu, oběd, svačinu, večeři a ješte zbytek na 3 dny. A ještě všichni mají chuť přesně na to, co má v zasobách.
Příspěvek upraven 11.08.26 v 17:43
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 píše: Více
Přesně. Já mám jen na kuchyňské lince (nad skříněmi) 20 dekorativních skleněných dóz s různými luštěninami a těstovinami. Do toho máme vždy uskladněných minimálně 30 vajec, 10 krabic mléka, dvě kg od každé mouky a cukru, oleje, octy, koření, brambory, cibuli, česnek, kečupy, müsli, kakaa, konzervy, zavařeniny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna před chvílí se mi ohlásila nečekaná návštěva..
Pohoštění co dům dál ![]()
Ale vždy si nějak poradím i když nemám velké, teď momentálně skoro žádné zásoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže připravují mrkvovou pomazánku, nakrájím jablka, papriku, mrkev, otevřu sušenky z dovolené, nealko ovocné pivo.. no a je vystaráno
Žádný stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomazánka v procesů ![]()
Jedno pomazánkové máslo, dvě mrkve, cibule ze zahrady, zbytek tatarky, sůl, pepř…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše: Více
Nezvanou návštěvu bych taky nehostila. Však ať dotáhnou chlebíčky a zákusky, když mě chcou vidět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit