Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80956
12.8.26 09:33

@kornelije to máš z toho, že nemáš tapetu s gramáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34419
12.8.26 09:38
@Zvedava1 píše: Více

U nás naopak, občerstvení nejmenší problém, navíc se dá objednat něco s dovážkou. Návštěvy miluju, ale ty o kterých vím předem, naladim se na ně. Nerada na poslední chvíli měním představu o tom, jak a čím strávím ten den, večer svuj čas.
I když teď to mám volnější. Byly doby, kdy jediná volná chvilka pro nás s mužem byl nedělní večer a v tu dobu si zvykli jezdit jedni příbuzní. Třikrát a dost, pak jsem to odbourala (byli to mojí příbuzní), bohužel za cenu jejich nepochopení a nevraživosti, ale to mě netrapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
12.8.26 09:43
@LunaP píše: Více

Ano každý to má jinak ;) máš pravdu že člověk při nákupu nakoupí i to co někdy nechtěl a nepotřebuje…
A zásobová výzva může být i třeba jenom na týden, 14 dnů.. ;)
Každý může vyzkoušet co mi vyhovuje, kde má rezervy v šetření apod…
Znám jednu rodinku kde se celé léto zavařuje, zamražuje všechno možné co se dá..a také mají domácí vajíčka…
A když k ním přijedeme na návštěvu tak dostaneme obyč bábovku a chleba se salámem…
A pak za rok posloucháme že ty zavařeniny nikdo nejí a rozdávají to po rodině :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43581
12.8.26 09:44
@inkakřivák píše: Více

Jestli ji sem dá! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
12.8.26 09:45
@Kipa22 píše: Více

Motorová myš jsem v práci :D..
Doma v klidu a na pohodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
12.8.26 09:50
@aiwwa píše: Více

Přečti si to znova ano?
Cuketa je ze zahrady, tedy zdarma ;)
K tomu rajčatový salát také zdarma..ale ty jsi dost chytrá abych ti to tady musela vysvětlovat ;)..ale jenom chtít to chápat, že? Tam bude trošku problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
12.8.26 09:55
@adresa píše: Více

To naprosto chápu, že to ne každému vyhovuje. Ale jak jsem psala, musela jsem se občas vymezit - někteří měli pocit, že jsme hotel s all inclusive pro jejich soukromé aktivity. A také mě to netrápí.

• Citovat
  • Upravit
80956
12.8.26 09:56
@Havlova píše: Více

Však jo. Jaké šetření bez odpisů 256 g mouky, 35 g soli a čtyř kuliček pepře? Bez toho se člověk šetřit nenaučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
12.8.26 09:57
@Havlova píše: Více
:mrgreen: Mě třeba zajímá její šetření při cestování. :pankac: Náhodně jsme v Č Krumlově projížděli kolem místa bez kempu. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Zvedava1
12.8.26 09:58
@kornelije píše: Více

Zrovna nechápu, jak zrovna ty můžeš koupit něco, co nechtěl a nepotřebuje. To je dost velký kiks.

• Citovat
  • Upravit
1241
12.8.26 09:59

Tak já mám teď doma deset vajec, chléb klasický, chléb toustový, šest rohlíků, pět velkých jogurtů, pět pudinků, balení párků, kuřecí na polévku, vepřové plátky, dvě krabičky rýže, šest balení těstovin (včetně nudliček), jedny špagety, zmrazené knedlíky s uzeným, nějaké hranolky, rybí prsty, vepřové plátky, máslo, dvě balení plátkové goudy, tři balení šunky, jeden Poličan, meloun, čtyři banány, tři jablka, čtyři rajčata, jednu salátovou okurku, dvoje rybičky v konzervě, mouku, strouhanku, cukr, olej, dvě čínské polévky, jeden instant nudlový pokrm, čerstvý sýr na mazání, mozzarellu, tvaroh, tři litry mléka, smetanu na vaření, krupičku, nějaké sušenky pro dítě, šest nanuků, zbytek zmrzliny v krabičce, mraženou zeleninu, krabici džusu, zhruba kilo brambor, paštiku, marmeládu, červenou čočku, fazole, balíček luštěninového mixu, cibuli, česnek, lupínky do mléka… Jen se jdu ujistit, že nezemřeme hlady.
Láhev rumu a whisky do zásob nepočítám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34889
12.8.26 10:01
@kornelije píše: Více

Jaký jídla děláš z cukety? Já hodně pizzu, nějaký placičky, a občas tatarák. Zní to zvláštně, ale fakt je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43581
12.8.26 10:02
@Velryba černá píše: Více

Ty poslední věci jsou zrovna nejdůležitější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34889
12.8.26 10:03

Určitě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
12.8.26 10:03

Co to jako má být? Jak zbytek zmrzliny v krabičce? Snad víš, kolik ml zbývá, ne? O zbytku ani nemluvím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat