Moje levná cesta
- Fotoalbum (345)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyhazování cuket nechápu. Trhám mladé, když to nestihnu, nechám narůst a uložím na chladné místo. Ve sklepě mi vydrží hodně dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Při procházce po městě koukáš do popelnic?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nahoře mám toaletní papíry, vedle kapesníky v krabičce, dále odvlhčovač, ten jde na podzim do jiné místnosti, krabičky na cukroví..
Pod tím v krabici jsou ubrousky, tácky papírové, brčka, košíčky na muffiny.. krabičky na cukroví… Box na chlebíčky nebo tam dávám pečenou buchtu apod.. Černý tác tam nemivam, po úklidu kuchyně půjde na linku..
Příspěvek upraven 12.08.26 v 12:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Teď si mi to vzala z klávesnice. Zrovna jsem se chtěla zeptat. Ja při procházce vůbec nevím co v popelnich je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšeš plné popelnice prošlého jídla. To tam musíš nahlížet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsi popelnice plné prošlého jidla
..Takže vedle popelnice se válí papriky, rajský nebo chleba a okurky?..Hele to jsem fakt nikde neviděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V černém košíku mám ovoce, ten půjde taky pak do kuchyně, ale přes léto mám ovoce většinou v lednici..
Pod tím je dřevěny šuplík na pečivo,
A v košickach jsou slané pochutiny a sladké ( oplatky, bonbóny apod)
Na další polici jsou kořenky, na pečení a ve sklenicích mám sůl,. cukr, granko, dětskou krupicí, kokos, cukr moučka apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se těším. Nezapomeň. V životě jsem neviděla kolem popelnic rozházené zbytky jídla.
A většina vyhazuje odpadky v pytlích. Když otevřu popelnici, vidím uzavřené pytle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tři dózy s těstovinami, tarhona, nudle, zbytek těstovin, před tím mám ve dvou sklenicích bonbóny, košík na sladkostí teď zrovna plný ovocných kapsiček ![]()
A vedle kafe, marmeláda, povidla, šumivy nápoj, kokosové mléko…
Pod tím mám košík kde jsou pytle, sáčky na odpadky, vedle houbičky na mytí a nástavec na mop, další košík vlhčené ubrousky a pak věci typů náhradní tekuté mýdlo, sůl do myčky, závěs do WC a v zelených dozách tabletky do myčky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zemí mléko, minerálky, nějaké pivo v plechu, jar na nádobí a různé přípravky na rostliny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit