Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bytsamsebou píše: Více
Ráda se dívám na YouTube na kanál cestování za svobodou. Mají tam pár videí kde ukazují na srazu spáčů různé dodávky, auta přestavěné na spaní apod… Je to zajímavé, ráda se podívám ale ale zatím je má představa hodně jednoduchá, v autě se vyspat, přesunout se na jiné místo a být celý den někde v trapu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak tvoje zásoby by nám stačily tak na týden…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvedava1 píše: Více
A to on zase ano, než aby riskoval, že cukety záhadně zmizí, tak se radši zapojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A někdy se podívej na Gumbalkan
. Třeba načerpáš další zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik si myslíš, že stojí chemická toaleta, autochladnička, přenosný gril, kempingová solární sprcha,…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně, člověku letí hlavou různé úvahy, i když nechce.
My takhle pouvažovali o příbuzných, kteří hodně, ale opravdu hodně šetří, žijí dá se říct úplně minimalisticky, dovolená jen pobyt u rodičů na chatě, velmi zvažuji každou korunu výdajů, co jde a má to smysl, to pořizují z druhé ruky. Aniž by teda kohokoli soudili za opak. Potom si pořídili nové auto, osobní, obří. Trochu jsme se divili proč, žijí ve městě, vše mají blízko, i mhd.
Na co tak velké a drahé auto.
No a začali cestovat po Evropě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja milujem cukety, na jar som si vysiala do nádoby cukety a patizóny spolu
. Zabudla som, čo je čo. Po vysadení som dobre neustrážila a pretriedili mi to slimáky. Podľa tvaru listov som bola v tom, že mi zlikvidovali patizony, tak som ďalšie tri vysiala. A prekvapivo, mám 6 rastlín patizónov, ktorým sa mimoriadne darí, a jednu cuketu, čo strajkuje
. A ako na potvoru, tento rok ani mne nikto cuketu neponúkol
tak u nás ide obdobie patizón 100× inak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
To byla odpověď na rypavy komentář ![]()
Jinak jak často takto jezdíte? Já mám hodně volná přes rok ale s manželem to je horší..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to právě levné
. Jezdíme cca 10 x do roka na 3-5 dní. Né vždy spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit