Moje levná cesta
- Fotoalbum (314)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
Myslíš, že my ježibaby neumíme krmit děti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
proč, Veny?? tahle destinace mi osobně sice zatím v dlouhém seznamu procestovaných zemí chybí, ale co vím, vidím a slyším a povídají známí + fota, tak je tam krásně a je to fajn i na aktivní dovču, vulkanická krajina, a v dobrém období případně i na válečku, můj chlap si teda stěžoval jen na větrnost..
Hele, pokud máš tu možnost, leť! Každá cesta, dobrá cesta.. už jen pro tu zkušenost ![]()
my zůstali včera transporterem se zablokovaným řazením stát u Bašky Vody přímo na mýtné bráně
ale i to se s dobrou pojistkou a náhradním autem vyřešilo (se smějeme - Renaultem tam, Mercedesem zpět
) a junioři se aspoň setkali s opravdu krizovou situací (zablokovali jsme na dvě hodiny průjezd apod.
) a tím, jak ji řešit.. za mne je prostě každá zkušenost dobrá, aspon máme rozhodně na co vzpomínat
páč to nešlo se zaseklou rychlostí ani naložit a další legrácky ![]()
cestování za mne člověka zocelí
Leť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jojo, krásné ![]()
My měli jako děti trpaslíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 tak to bude nezapomenutelná dovolená…
Už jste zpátky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 Kamarádovi se stalo něco podobného - za jízdy se mu v Renaultu zasekla rychlost a tak jel, dokud to šlo… to je nějaké značkové kurvítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa
je to prostě auto s pí-ou ve znaku, nikdy více! nikdy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Jo, to je prokletí automatů. Příteli nejmladší dcery se zasek Ford u nás doma mezi vraty. Nikdo nemoh ani ven ani dovnitř. Odtahovka to řešila hodiny a celý to byl jen malej, nablblej bushing. Oprava za pětikilo v dollarech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Tak kdybys pořádně cestovala, tak by tě nepřekvapilo, že někde je to typické jídlo pro danou lokalitu.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 20:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Co naděláš, cestuji nepořádně a nefotím lokální párky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
jojo, tenhle Trafic měl ještě tu hroznou vlastnost, že ta převodovka byla jak manuální, tak automatická a už cestou to blblo a sekalo se… (měli jsme instrukce jet na Áčko) plus se to celé třáslo, jak kdyby byl cílem naší cesty nejbližší šroťák ![]()
i o deset let starší Mercedes Viano byl o dost levlů výš ![]()
nevadí, co tě nezabije, to tě posílí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit