Moje levná cesta
- Fotoalbum (283)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
Za to jsem dostala pěkného čouda, že kapesné je pro děti a ne, aby si za to kupovaly jízdné, obědy atd. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.26 v 09:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy myslela menší děti, hlavně ty které křičí už u vchodu že chtějí všechno.. Často i na výletech potkáváme, nebo vidím, slyším u yotuberu ve videích… ![]()
A finanční gramotnost u děti máš zmaknutou hezký
..
Měla jsem to podobně nastavené i u svých dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Neříkám, co máš dělat ty, říkám, co dělám já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Směr diskuze mám už naplánovaný na měsíc dopředu ![]()
Jenom vždy čekám na ten správný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Tak nekupuji každou kravinu, někdy se domluvíme (mám ještě jedno malé dítě, takový benjamín ). Záleží na okolnostech co chce, kolik to stojí, atd… Určitě nemáme vše na co si ukáže.
Ale ono to jde ruku v ruce. Nekoupím vše, učím dítě třídit doma (čili ani domů nebereme vše co vidíme), učíme hodnotu peněz už od dětství. Dokonce u nás i školkové dítě má kapesné (učíme ho používat vlastní peníze a systém šetření).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
No já taky ne a děti už z toho nastěstí vyrostly. Teď spíš ocení dobré jídlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Takt to zkus nějak regulovat i mezi, protože pak je to z toho matla patla a ne normální diskuze…
Příspěvek upraven 25.08.26 v 09:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Takže si v zahraničí na výlet do zoo koupíš svačinu v supermarketu, abys nemusela jíst místní klobásu? Nebo bys tam byla o hladu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Co je univerzalni jidlo zapadniho smeru? Klobasa, vid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Tak v ZOO nemají jen klobásy. Osobně klobásu nejím, nechutná mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na téma suvenýrů mám otázku na všechny: vozíte z cest dárky příbuzným nebo známým? Například prarodičům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Dáváme si s dětmi nějaký normální oběd. Oni taky nejdou po burtech. Takže si dáme oběd, my pak kafe. A někde cestou zmrzlinu třeba, když je na něco chuť. Leze to do peněz, to ano, ale když výlet, tak se vším všudy.
Klobásy nekupuji ani domu, nemám je ráda.
Příspěvek upraven 25.08.26 v 09:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jakou máš představu, že by to mělo vypadat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit