Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43692
30.8.26 04:48
@kornelije píše: Více

Vždyť to říkám - přes centrum nebo okolo nádraží, což je kousek od centra. Centrum snad nejsou jen náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.8.26 06:30

Popravdě také mi přijde normální v noci spát a neběhat na WC :nevim: tedy pokud člověk není nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.8.26 06:55
@Hera01 píše: Více

Samozřejmě, naposledy jdeš na záchod cca ve 21:45 před zavíračkou Kauflandu a pak v cca 7:05, když zas otvírá. To je víc jak 9 hodin a kdo to nedá, je nemocný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
30.8.26 07:00

My kempujeme na divoko často. A co se týče malé potřeby, tak si klidně do přírody zajdeme. Na velkou potřebu chodíme restaurace/obchodní centra/benziny … Prostě kde je wc. A budete se divit, ale tohle natrénovat jde. A už jsme tak i nastavení. Kde je možnost, tak si prostě odskočíme. Ale my teda nekempujeme ve městech. Vždy někde mimo. Máme rádi soukromí.
A když už by jste moc chtěly, tohle se dá řešit i mobilním wc. Dají se koupit i skládací, takže v autě nezaberou prostor.
A i když jste ve městě třeba na výletě, tak se tak nemůžete jít vych… kam chcete. Ale musíte počkat až na nějaké wc narazíte. Takže docela nechápu ten hon na čarodějnice.
Tady si budete hrát na dokonalé, ale až vaše děcko chytne chca..ní ve městě, tak ho tam klidně vyvenčit necháte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.8.26 07:06

Jinak já si včera ověřila, že naše rodina bez většího jídla jednou denně asi nepřežije. Ráno normální snídaně, pak cesta autem, takže nic fyzicky náročného, na 12.hod. jsme měli časovou vstupenku na výstavu, tak jsem s sebou vezla v chladicí tašce tousty, zeleninu, sušenky, že si dáme piknik předtím v parku. Piknik proběhl, vše snědeno. Po výstavě káva a zákusky. Pak jsme museli zajet do obchoďáku dokoupit něco do školy atd. a ve 4 odpoledne už rodina stávkovala, že se chce „konečně najíst“, takže proběhla nějaká čína v obchoďáku. Po příjezdu domů v 7 večer vyžadovali aspoň polívku. Lepší šatit, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.8.26 07:19
@ambruše píše: Více

Představ si, že přes noc v pohodě i dýl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
30.8.26 07:21
@kornelije píše: Více

Taky jsme kdysi s exem spávali v autě… ještě před dětma teda… ale chtít po něm přenocovat na parkovišti, asi by se mnou vyběhnul :mrgreen: On je ten typ na „snídani v trávě teď právě prostřenou, loukou ráno vzbuzenou“… chtít po něm, aby si támhle někde kecnul na obrubník a laskavo se najedl, tím bych zabila jeho romantickou duši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
30.8.26 07:28

Já přes noc nevydržím bez wc. Ale klidně si odskočím i v přírodě. Mě to vůbec problém nedělá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.8.26 07:29

@sysi
V přírodě, pokud neděláš bordel, za mě v pohodě. X krát jsem spala pod širákem. Ale spát v autě někde ve městě mi přijde taky hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.8.26 07:31
@Šmoulice píše: Více

Já nevydržím spát déle než cca 7,5 hodiny a pak WC potřebuju hned. V přírodě bez problému, kdybych musela ve městě čekat, až otevřou Kaufland, tak se zjevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81008
30.8.26 07:35

@ambruše Přespat pod širákem beru. Ale spát v autě na parkovišti u nádraží? Tak to určitě ne. V autě v kempu jo. Tam není problém s hygienou. Ale představa, jak vylezu v autě ze spacáku, prevliknu se někde u obchoďáku na parkovišti a pak vystartují do obchodu na záchod s ručníkem a kartáčkem - no na to nemám. To opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.8.26 07:35

Tak já vydržím spát mnohem dýl a WC hned nepotřebuji. Asi trénink z kempování :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
30.8.26 07:37
@inkakřivák píše: Více

Vždyť běžně lidí provádí hygienu na letišti, na benzinkách. Zase až tak moc bych ten způsob Kornelije nezatracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
30.8.26 07:37

Ale taky bys to vydržela. Ono by ti nic jiného nezbylo … :nevim:
My jsme takhle jednou dorazili na hranice a stáli v koloně skoro 2 hodiny. Dítě jsem dala mezi auta vyčůrat, my měli problém. Fakt nebylo kde …
Myslela jsem, že mi ten močák praskne. Ale dospělí jsme vydrželi. Pak přejeli hranice, šup na první odpočívadlo a tam sice wc nebylo, tak vedle auta, bylo nám jedno, že kolem sviští auta. Prostě se nedalo už vydržet dál.
Nebo když bys měla fakt mega krizi, tak bys to zvládla i v tom městě. Co jinýho bys nadělala…
Ale předpokládám, že normálního člověka fakt nenapadne kempovat na nádraží, no :nevim:
I když nečekaných situací může nastat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15906
30.8.26 07:39

My si taky čistíme zuby na letišti, benzině, v přírodě … I na trajektu na Sardinii jsme si čistili zuby. Normálně jako ostatní. A to večer i ráno. Žádný stres. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat