Moje levná cesta
- Fotoalbum (493)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Menton píše: Více
Tak vy taky nejste příklad zdravé rodiny. Takže tam se nedivím, že nedokážete spát celou noc. Ale zdravý člověk by měl zvládnout spát za běžných okolností celou noc bez toho, aby musel x krát za noc na wc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ale no ták, neříkej, že ty se v noci nikdy nevzbudíš. A je fuk jaká je příčina. Fakt neznám nikoho, kdo večer lehne a vzbudí se ráno. Ty taky na stopro ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Taky si to čtu, a bez podobných akci se v pohodě obejdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Výjimečně, třeba při bouřce, nebo když mělo dítě noční můru. A pak když přes den špatně piju a dodáním to večer. Ale jinak většinu času spíme v pohodě celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Já jela několikrát max. asi 26 h… Nic z toho jsme ovšem nedělali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Jj, a až vás začnou bolet klouby budete vzhůru minimálně 4×
Tak užívejte dokud spíte jako mrtvoly celou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hibou píše: Více
A když si nechceme sednout do kavárny, restaurace tak se zeptám normálně u obsluhy zda si můžu zajít na WC..
Většinou chtějí 10 Kč…a spousta těchto podniků to samo nabízí, máji to na dveřích napsané že WC pro návštěvníky zdarma a pro ostatní za poplatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak já beru centrum právě to náměstí, ale to je celém jedno, bylo to kousek, a je fuk kudy tam jedu nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý to má ale prostě jinak, a to že ty to máš takhle a jiný jinak, neznamená, že ten jiný to má špatně. To nějak nechceš pochopit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím v noci na WC jenom jednou dvakrát v měsíci, ale to se jdu hned sprchovat a v takových dnech nejezdíme na prespavačku v autě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Cca rok mě bolí koleno. Ve dne, když chodím a něco dělám, tak ok. Ale v noci je to peklo, ztuhne mi celá noha a nemůžu zaboha najít polohu která by ulevila. Takže musím vstát. No ono to není přímo jako koleno, ale vnější strana. Byla jsem u lékaře, rentgén, chodila na magnet a rehabky, a stejně mi to nedá pokoj. Takže kdybych se v noci vzbudila jen dvakrát na wc, tak si budu pískat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
A právě pak člověk může i na takovou dovolenou, kde nemá WC hned u nosu a může si užít něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit