Moje levná cesta
- Fotoalbum (320)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Směju se kvůli čištění zubů
. My teda vozíme v dodávce kanystr s vodou, tak namočíme kartáček, dáme pastu, vyčistíme zuby, flustneme na trávu a umyjeme si ksicht vodou
. To samé jde udělat s petkou vody a nemusíme kvůli tomu letět do Kauflandu na WC
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Dcera. Ta spí většinou celou noc. Šly jsme spát v 11 a stále chrní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
To udělají. A pak jedou do Kauflandu, aby se tam vyčůrali, koupili si pečivo a vrátili se na původní místo na snídani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak my teda na výletech docela kalíme
. Nedokážu si představit jít spát o půlnoci po 5 pivech a pak se do rána nevyčůrat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Ty jsi fakt padlá na hlavu, každý člověk má jiný spánkový rytmus, já měla období, kdy jsem nevydržela ležet a spát víc jak dvě hodiny, hodná mezi tím přestávka a pak zase spánek. Nenaspim víc jak šest sedm hodin v kuse, takže při cestování styl Kornelie bych u toho nádru byla vzhůru v pět ráno a do sedmi, než otevřou ty veřejné WC v kaufu by mi ten mocak asi praskl.
Stejně tak manžel, když má hypo, tak ho to bohudík vzbudí a i on si na to WC dojde. Kdy má hyper, tak první co, chodí často na WC…
Jako ty tvoje řady, vydržím bez WC, dá se to natrénovat, když dodržujes pitný režim, tak je přirozene, že jdeš na WC, kdy potřebuješ.
Mýt si zuby a provádět ranní hygienu na WC v obchoďáku mi přijde úplně ulité. ![]()
Zuby si k zubaři myju doma, nebo v práci, nebo z toho zubaře…
Sockovat někde přepsáním na parkovišti a vydávat to za super cestu, jak ušetřit na dovolené, opravdu není náš styl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 píše: Více
Já ne. Já bublám někde na podlaze. A to mám pivo ráda. Ale skoro nepiju, tak nemám trénink. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Ale jo. Ovšem na parkovišti u obchoďáku už bych měla poněkud trapný pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Tak to upřímně závidím, já spím strašně málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Podle umělé inteligence, bys měla v případě že potřebuješ umýt auto, a automyčka je kousek, jít pěšky, je to ekonomičtější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit