Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2077
5.9.26 08:50

@Šmoulice
Kam chodí dítě do školy? U nás na ZŠ asi ne, co? Když ještě nenastoupilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.9.26 08:50
@Šmoulice píše: Více

Vzhledem k tomu, že máme nacestováno hodně a každý rok dítě uvolňujene kvůli dovolené, tak nezávidím. Ale přijde mi divný trávit víkend úklidem a na výlet po ČR muset dítě uvolnit ze školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66480
5.9.26 08:53
@Hera01 píše: Více

já tu pračku zapnu a pak to pověsím. Hned ráno a pak večer. Vypereš to za mě? Vstávám brzo, takže klidně před devátou už věsím. Představ si, že stihnu třeba klidně jet i k dceři pohlídat vnoučata, aby si mohli někam zajít. Nebo přijde návštěva k nám, budeš se divit, ale jim nevadí prádlo na balkoně nebo v ložnici na sušáku. V zimě dokonce v sušárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16015
5.9.26 08:53
@ambruše píše: Více

Normální základní škola v Čr. Ale jsme ještě mimo rep. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16015
5.9.26 08:57
@Hera01 píše: Více

U tebe je divný všechno. Takže mě to ani nepřekvapuje. :lol: Ano, jednou za čas to tak prostě vyjde. A některé výlety jsou v týdnu lepší. Už kvůli davům lidí. Víme? A nejezdíme na výlety jen po Čr. Ale jezdíme často mimo rep. Takže na pár dnů uvolnit musíme. :)
My neuvolňujeme jen kvůli jedné dovolené … :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5289
5.9.26 09:01

@Hera01 Jsi tak mimo, nebo rýpeš záměrně?
Myslíš si, že si nezvládne pořešit docházku svého dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16015
5.9.26 09:02
@Snopy123 píše: Více

Lucenka byla vždycky mimo … :lol:
Nenaděláš nic …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.26 09:02

Taky jsem kluky uvolnovala ze skoly kvuli cestovani, nikdy s tim nebyl problem. Taky jsem plno vikendu stravila v praci, nikdy jsem nemela pracovni dobu po-pa 9/17. A dneska taky peru. I kdyz je sobota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.26 09:04

Rype naprosto zamerne, vzdycky to tak delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9978
5.9.26 09:04

Dohledejte si bývalé diskuse, kde měla opačný názor o výletech, dovolených u školáka. Otáčí názory, jak se hodí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66480
5.9.26 09:05
@Kelsey1 píše: Více

to je to dítě, co si nesmí sednout v lese na pařez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5289
5.9.26 09:07

Taky úplně nerozumím co s praním a věšením se řeší. U nás se pere a suší klidně na noc, nebo na odloženém startu… Navíc pračku a sušičku umí obsluhovat všichni členové doma.
4 pračky za den není žádné drama. :mrgreen:
U nás neprší, už máme za sebou dlouhou procházku se psy… Manžel vaří oběd a pak jdeme s dítětem na kolech na výlet, tedy tady po okolí, žádné drama km. Odpoledne se sjedeme podívat na závod jednoho z dětí a pokoukneme po okolí.

Příspěvek upraven 05.09.26 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5289
5.9.26 09:07
@vokishka píše: Více

Ano to je její dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16015
5.9.26 09:09

Taky to kolikrát zapnu i v noci. :)
Pak jen přehodím do sušičky a tam už mi to neuteče. Tam to je tak dlouho, dokud to prostě někdo neuklidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.26 09:10
@Kelsey1 píše: Více

Presne tak. Cestovani s malymi detmi bylo spatne, uvolnovani ze skoly taky a cestovani bez pubertaku taky, co to mate za vztahy v rodine, ze s vami skoro dospely potomek nejede. Vzdy utocna, rypava a v opozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat