Moje levná cesta
- Fotoalbum (283)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey1 píše: Více
Těším se, až jednou Lucenka narazí na nějaký svůj starší anonymní příspěvek a pohádá se sama se sebou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Jasne, u kazdeho je jina situace. U nas narazove jak kdy, nekdy hodne, kdyz dorazi deti z koleji nebo ze sveta, jinak jsme doma vicemene jenom tri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Nakrájíš, osolíš, dáš bylinky/nebo ne, postříkáš olejem a upečeš,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych je trochu předvařila (batáty nebo brambory) a pak upekla v horkovzdušné fritéze. U nás jsou teď oblíbené rozšláplé brambory. Předvařím ve slupce. Pak je vidličkou rozmáčku (proto říkáme rozšláplé) a pro oko se dají péct. Může se zasypat sýrem, než se dají péct. Případně nakrájet na vlnky nebo jakýkoliv jiný tvar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já uklízím, kdy se mi chce, na výlety jezdíme, kdy se nám chce. A když se nám nechce, tak neděláme nic. Absolutně nepotřebuju kalendář, abych věděla, co je za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
A mohla bys nám to najít ty? Nemám nic proti uvolnění kvůli dovolené. Ale uvolňovat kvůli výletům, co se dají dělat o víkendu, bych byla vždycky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Tak důchodce má čas, kdy chce. Rodina se školním dítětem ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Vypadá to dobře. Za nás vaří restaurace a dárkový voucher.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Tak pokud máš dítě na individuálním vzdělávání, tak oak chápu, že dítě můžeš kvůli výletům uvolňovat každý týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Já dneska krkovici s bramborami a mrkví
Mělo se to péct v rukávu, ale to se mi nepovedlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli odlehčený segedín. Byla chuť na maso se zelím. Libové vepřové maso, bílé zelí, zahušťuji jen mírně a žitnou moukou. Měli jsme k tomu kynutý knedlík. Nebyl čas na domácí dneska. Takže jsem jela k Vietnamce.
Teď jím ovesnou sušenku s čekankou. Můj zákusek po obědě. Odpoledne budeme dělat špaldovou bublaninu s rybízem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit