Moje levná cesta
- Fotoalbum (253)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuji všem za včerejší rady ohledně pračky se sušičkou…
Nakonec je koupená jenom pračka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Co je srandovního ne těch jídelníčcích? Mně přijdou v pohodě a teda dala bych si to radši než suchý batáty s trochou tvarohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Nemá to žádnou návaznost, vkládám jídelníček, počet porcí a gramáž pro dvě dospělé osoby…
Je to ukázka jak se my stravujeme, nepotřebuješ vědět a kalkulovat zda je to pro mého muže dostatečně vyvážené… i kdyby běhal každý den maraton tak je to fuk…
Protože stejně ti to nic neukáže, někdo sní tři knedle a někdo deset a můžou mít různé profese, různé sportovní aktivity, stavbu těla, spalování…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je právě to. Kdo je zvyklý ládovat převážně sacharidy a tuk, pečivo od rána do večera. Šlehačka, nuttela atd. Tak mu takové jídelníčky přijdou ok. Ale pro tělo výživově vyvážená varianta batáty a tvarohový dip je špatně. Prostě chyba v nastavení jednotlivců.
Zatím tady nebylo od ní nic inspirativního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
U nás taky prší. Mám na balkoně prádlo a potřebuju ještě čtyři pračky vyprat. Krásné jsem si to nalinkovala, včera odpo, další hned dnes ráno, to uschne, večer další a zítra repete. V tomhle jsem trochu autista, většinou takhle peru ( jen tento víkend i Preclíka a, to je navíc) a když mi to nevyjde podle plánu, jsem poněkud rozladěná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
To je dost nudný víkend, strávit ho praním
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Peru po práci 1 pračku. Víkend úklidu rozhodně nevěnujeme. Na to máme svůj volný čas až noc rádi. Takže ho strávíme hezkým výletem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A představ si, že my míváme volno i přes týden. ![]()
Takže nám na víkendech úplně nezáleží. A když už ho jednou za hooodně dlouhý čas trávíme doma, tak taky většinou nějakým úklidem ![]()
A ano, i dítě uvolňuji ze školy, jak je potřeba a jak se nám chce. Dost i cestujeme, takže jsou ve škole zvyklí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že přes týden nechodí děti do školy a můžete tak vyrazit na celodenní výlet po ČR?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasný. Když chceme, jedeme. ![]()
Dítě omluvíme a jedeme. Někdy je to na den, někdy na dva, někdy jedeme na týden. Na školní rok taky ještě nenastoupila. ![]()
Až za 14 dnů jde do školy poprvé. Bude ve škole pár týdnů a pak je zase uvolněná na měsíc. Letíme pryč. ![]()
Učí se dobře, má samé a učivo má vždy doplněno. Škola s tím nemá absolutní problém.
I cestováním se děti učí. A naučí je to víc, jak sedět pořád ve škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v našem případě by to bylo mnohem víc uvolnění, když jezdíme téměř každý víkend na 2 výlety a k tomu i uvolnění kvůli dovolené. To by nevyšlo na povolené množství absence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdíme o víkendech, i mimo víkendy.
![]()
Nejsme vázaní pouze na víkendy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bude sranda, až s tímhle přístupem bude tvoje dítě neklasifikované kvůli nedostatečné docházce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Závist je mrcha, co?
![]()
Neboj, ve škole je vše domluveno a nic takového co tady prorokuješ, nenastane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit