Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inzenyrka85 píše: Více
U nás řeší až moc! Neexistuje prošlé zboží
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 píše: Více
To byl komentář pro dlouholeté znalce diskuzi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
No, to bude ta chvíle na mikrobiologii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Taky jsem to maso psala jinde, to se prostě bojím.
Jinak při mé pracovní době opravdu akční tašky nemám šanci sehnat. Párkrát jsem zkusila Penny přes Nesnězeno a byl to děs, v Bille tašky nic moc a jinde nemám šanci. Nicméně rajčata, okurky a papriky a bylinky mám na zahradě, je to tedy hodně práce, ale úplně jiná chuť. A ano, objednávám Rohlík a Košík a nakupuju podle akcí, ale i podle toho, na co máme zrovna chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF píše: Více
Já na tašky nenarazila nikdy, ale dneska v Kauflandu jsem si koupila pórek 1 ks za 8 Kč a rucolu krabičku taky do deseti Kč…
A bio banány pět ks za 13 Kč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já u kuřecího a ryb nejpozději 2 dny před koncem trvanlivosti. I den před mi už smrdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Když si koupím např. kuřecí prsní řízky, které jsou podle data na obalu do 10.9., kdy nejpozději bych z nich měla uvařit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ne, Lidl. U řezníka mají vždy jen čerstvé kuřecí, objednávají ho málo. a kolem. polednebuž je pryč, tak to většinou nestihnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maso z pultu zpracovávám nejpozději do druhého dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím. 10.9. z něj vařím jedině, když bydlí v mrazáku. Všechno maso, kromě toho na daný/příští den deponuju na mrazák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když bych koupila ty řízky a spotřeba by byla do 10.9. tak když je nebudu vařit jdou do mrazáku, jinak je nasolim a další den nebo i dva dny bez problémů vydrží v lednici..
To je takový tip, jestli to neznáte, maso osolit hned po nákupu a pak vydrží i tři dny v lednici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To dělám taky - osolit (někdy i koření) a olej. Jen jsem neměla odvahu to sem napsat
. Nebo, když máme štěstí na více balení ve slevě, tak mrazím hned po přinesení z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijde strašně vtipný, jak někteří nakoupí maso ta plnou cenu třeba v 8 večer. Když se na tom samém masu o 5 minut později objeví sleva, tak už to je pro mnoho lidí fuj maso. By mě tak zajímalo, co se tomu masu za tu chvilinku stalo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit