Moje levná cesta
- Fotoalbum (367)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Snopy123 píše: Více
Takže ty s nimi žiješ, že víš, že mrzne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 říká se tomu komunikace… Ona to říká, že je jí chladno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Ne, stále jsem nepochopila, proč jsou batáty s tvarohem špatně. Vysvětlíš mi to, prosím?
Pro uklidnění zeleninových a ovocných aktivistů - zatím jsem měla ostružiny (velkou hrst), 4 cherry rajčata a 1 hrozen vína, ke kterému jsem tedy snědla kousek tvrdého sýra, odhadem tak 30g (protože mi to chutná). A po obědě kafe a 5 ks piškotů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ne už nebudu nic psát ohledně tvé večeře batátu s tvarohem, mojí odpověď máš pár stránek nazpět, několikrát vysvětlenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viz obrázky. Evidentně se budu muset pohnout, nebo už nejíst nic dalšího.
Ale půjdu se psem, tak si budu moct ještě něco zobnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Lepší je uzené maso, což je prokázány karcinogen a ještě jej důkladně vyvařit v polévce, ať si toho dají pořádnou nálož.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: VíceČlověče, my přímo v širším pribuzenstvu. Babička, matka a dospělá dcera. Ta dcera je z nich nejvyšší, má asi 155 cm, přes 50 kg nemá žádná. Ony tedy jedí normálně a všechno. Matka je vyhlášená pekařka.
A sousedka přes tři domy, bude mít k šedesáti letům, drobounká, malinká. Říkala, že v prvním těhotenství ji strašili, že dítě strádá, tak se snažila jist za tři a stejně přibrala pár kilo, jen to bříško, ktere hned v porodnici nechala a nakonec má tři děti a všechny zdravé, donošené a kolem tři kilo porodní váhy. Když kojila, tak jedla porce jak hornik a přibíralo jenom dítě, ona ani deko. Teď dědí oblečení po dvanáctileté vnučce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Mamka má 155, babička byla menší. Mamka byla vlastně v jejich rodině urostlá žena. ![]()
Já mám 175 cm (už možná trochu míň), 65 kg. Jsem spíš po otcově straně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím já? Co si vezme, to má. A myslím nesvaci, protože snídá kolem osmé a oběd bývá ve dvanáct. Ale rozhodně by ho taková svačina nenadchla. A kefír s rozmixovaná ovocem - tak tomu bych se snažila jo zabránit, vzhledem k tomu, z3 máme jen jeden záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde prudim? Na rozdíl od tvého těžce pracujícího muže je můj muž duchodce, takže mu to stačí. Že ty blabolis, to je tady snad každému jasné. U nás říká - kecáš z hladu, bez se najíst. Jenže to asi nepůjde, co?
Nemusím vědět, co muž snídá nebo co jí mezi jídly. To je jeho věc, co si vezme nebo nač má chuť. Nejsem jeho rodič ani po4ucnik, abych ho kontrolovala. Maximální dotaz je - byl jsi někde na obědě? Jestli ne, vezmi si, je v lednici. A světe div se, ani mu to nechystá a dokonce to ani nevazim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
A myslis, ze se tak chová, protoze meri 150 cm? ![]()
Rec byla o ženách, které měří 150 cm a 50 kg, a že kazdy nějakou takovou zná. Reagovala jsem, že já takovou neznám. Neznám ženu, která měří 150 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Já mám teď už 5 takových kamarádek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit