Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44034
3.9.26 11:26
@kornelije píše: Více

Fyzicky pracující muž nemá stejnou potřebu jako starší žena se sedavým zaměstnáním. Dítě v pubertě taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.9.26 11:27
@Havlova píše: Více

I ta dospělá žena se sedavým zaměstnáním by měla jíst dostatek bílkovin o večeři. Tohle byste nepsaly nám :mavam: ale tady se standardně měří dvojím metrem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
@Kelsey1 píše: Více

Právě že jsem si to zjistila, a nejde snad jenom o ten tvaroh ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761

Manuálně pracující normální chlap, předpokládám, že nemá 150 cm a 50kg a drobná starší žena, která má sedavé zaměstnání…furt ti nedochází ten rozdíl? Tak to je pak těžké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
3.9.26 11:28
@Havlova píše: Více

Než jsem to stejné sesmolila, bylas rychlejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.9.26 11:30
@mado píše: Více

Běžná žena opravdu neměří 150 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
3.9.26 11:40

Zkus se dovzdělat a pak dělej chytrou :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
3.9.26 11:44
@Hera01 píše: Více

Znovu si to přečti a pomalu a nahlas. ;) Normální chlap nemá 150 cm a 50 kg, takže potřebuje jiný příjem, než starší žena, která nemá fyzický výdej.
Netuším, jakého manžela kornelije myslí, ale třeba má doma muže, který neodpovídá standardům a proto bude mít i potrebu jídla jimou, než normálně urostlý a vážící chlap s běžným metabolismem.
Neznáme ani míry Havlové, ale u ženy je pravděpodobnější, že bude drobnější a vážit 50 kg.
Když se budeme držet průměru, tak z toho pořád vychází, že běžný pracující chlap ma větší spotřebu, než starší žena běžného vzrůstu, která má sedavé zaměstnání.
Už nevím, jak to lépe popsat, abys to pobrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
3.9.26 12:00
@Kelsey1 píše: Více

Jsem vzdělaná až moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
3.9.26 12:06

Proč to tady tak vysvětlujes?
I kdyby drobná žena tak na oběd patizon ( kde jsou bílkoviny, sacharidy atd. Čerstvá zelenina)???
A na večeři batáty s tvarohovym dipem, kde máš zase čerstvou zeleninou atd…???
Jestli ji to stačí prosím, ale není to vyvážený jídelníček, prostě není…

Takže se přestaňte tady předhánět kdo líp a víc a uvažujte selským rozumem :roll:
Někdo zobe jako vrabec a někdo potřebuje na oběd deset knedlíků…
Ať se každý stravuje jak jemu tělu a zdraví vyhovuje.. klidně at snídá každý den tlačenku s cibulí, a je mi fuk zda je to mladý pracující muž nebo sedící postarší 50 ti kilova žena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
3.9.26 12:10

@kornelije protože lucena to nechape, proto to zde vysvětluji. Ne pro ty, co to pochopili na poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
3.9.26 12:13

Vždyť Havlová psala, že teď v sezóně běžně zobe na zahradě vše, co roste. Jen to tady nepíše, že si dala během odpoledne na zahradě rajčata, mrkev, švestky, hrušky, maliny, papriky a já nevím co ještě. Každý nemusí vypisovat každý prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
3.9.26 12:14

Já právě vařím uzenou kýtu, bude vývar na čočkovou polévku k večeři, maso zpracují do zapekanych těstovin…
A mám oběd a večeři na dva dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
3.9.26 12:16

Ty s ní bydliš že víš co zobe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
3.9.26 12:17

A kde mas cerstvou zeleninu? :mrgreen: Navic tedy, kde se bere, ze cerstva zelenina je nutna? O prinosu uzene kyty radsi taktne pomlcime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat