Moje levná cesta
- Fotoalbum (283)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 A po dospělém synovi budeš chtít, aby Ti hlásil kde si co po škole koupil?
Nebo manžel Ti hlásí, že si cestou domů z práce koupil nevím co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Samozřejmě. Asi budu po dceři vyžadovat kompletní jídelníček za dobu, co je ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme rozdělené, já přes týden chystám jidlo do práce a zase o víkendu dostávám já snídani do postele ![]()
Na obědy v práci můj muž nechodí i když mají docela hezky výběr, ale nechce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dost často si řekneme, že jsme si něco po cestě koupili. A ne nebudu chtít, aby všechno hlásil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak vidíš, tak proč se mě ptáš jestli si povídáme?
Mně je tedy jedno jestli si něco koupil. Většinou po škole má trénink, rande, brigádu. Maximálně se optám jak na tom je a on řekne, že si něco koupil… Ale tedy obsah co si kupoval mu v 18,5 letech dávno nekontroluji.
Pokud to sdělí dobře, pokud ne je to jeho věc. Není to ani důležité.
Někdy se podělí o nějaké zajímavé místo kde třeba byl s přítelkyní, někdy to nepovažuje za důležité.
Na nákupech domů se podílí (dává si položky do online nákupů) a co chce jíst ví taky.
Starší syn odchází na VŠ tam je to mimo snad už úplně.
A tedy ani to nechci po manželovi, stejně jako on nezkoumá co si kde kupuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel má jenom ranní a cestou z práce a do práce se nikde nezastavuje, jedině že by jsme jeli na nákup po cestě z práce… A tady je odpověď na tvou otázku, nakupujeme spolu, bavíme se co uvaříme a po těch létech i sama vím co má rád…
A například nejí zrovna tu vaši rajskou ![]()
Tu nevařim
i když já jí mám ráda a tak v práci ji máme často…
Každý má svůj účet a svoje peníze… Nedostává ode mě kapesné aby si mohl něco koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Na svačinu by mu nestačil kefír a ovoce?
Ale Mixit a jogurt mu stačí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Těžce pracující na vysoké manažerské pozici? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě ti sepíše jídelníček. Stejně jako moje dcera.
Žádné výmluvy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Jako jedna ze svačin má mixit a jogurt, pokud není na sále, tak svačí asi 3×. Je to hrouda svalů a ty něco potřebuji 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
K ničemu. Prostě to patří k tématům konverzace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Můj muž tak běžně svačí. On si vezme vaničku nízkotučného tvarohu, ovesné vločky a ovoce. Má svačinu. Ten tvaroh má dost bílkovin. Takže ho zasytí, ať je doma nebo v práci. Když vidím jak takhle doma svačí, tak se musím otočit. Nesním takhle jak on mléčné výrobky na lžičku. Nehrozí nikdy. Musím je do něčeho zapracovat, upravit, ať to nevidím, necítím. Ale on má prostě okamžitě nachytanou výživnou svačinu.
Má teda raději tvaroh na svačinu. Někdy to vymění za řecký jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit