Moje levná cesta
- Fotoalbum (335)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hibou píše: Více
Budeme mít plevel ze zahrady, manžel mě to nutí jíst, že je to prý pro zdraví bomba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije No já moc chlapů ve věku 45-55, což vzhledem k věku dětí budete taky, co jsou turbo myši s fyzicky namáhavou prací bez nutného potřebného příjmu neznám. Netvrdím že neexistují, ale určitě jich neznám mraky. Je to o sociální bublině.
Znám jich dost co jedou " udržovací verzi „, ale energetického tvrdě pracujícího chlapa v letech v tomhle věku "co nejí“ tedy moc ne.
Příspěvek upraven 03.09.26 v 12:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
To mě rozesmálo, jaká že to sociální bublina v tvém případě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Máš to tam dopsané. Bavíme se o chlapovi co fyzicky pracuje v zaměstnání ve věku 45-55 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Já se hlásím, já se hlásím. Takovou ženu v okolí nemám, neznám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám jich tak pět a ten šestý je extrém ![]()
Samá šlacha, lita na kole, litá v práci a ji skoro jenom zrní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zaujala ta sociální bublina ![]()
Ja v té svoji mám velikou škálu od sociálně slabých až po vysoko postavené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije
A kromě toho, že stále nevím, co je na batátech špatně, by mne ještě zajímalo, v čem jsou horší než bramboračka s klobásou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ty jsi to vážně nepochopila???
Přečti si znova co jsem psala a na co jsem reagovala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice Já ano. Skoro nejí, jako nikdy, takový ten hubený pavouk. Nikam tedy nechodí, nikdy by za nic neutratila. Hlavu si myje kopřivovým šamponem, nic jiného nepoužívá, v koupelně si raději nesvítí (aby ušetřila), v zimě moc netopí (vytápí je sousedi okolo), nikdy nikam nejede a pokud se nějaká věc nerozbije tak ji používá klidně 30 let. Že by si koupili třeba povlečení, protože se jim líbí naprosto neexistuje. Krajíc pečiva měří pomalu pravítkem, vrstva másla není pomalu vidět.
Její manžel je naprosto to stejný. Ten nemá ale ani vlastní peněženku, protože manželka mu vše zařídí (ono toho moc není), k čemu by ji měl. Nikam sám nechodí i do té práce chodí spolu. Společný mobil, společný účet. Autem se jezdí pouze z bodu A do bodu B, nikdy nikam a jinam a to jen proto že tam nic nejezdí.
Ona drobounká asi 50kg i s postelí, on tedy velmi podobné.
Mám ji ráda, ale někdy je to s ní těžké ![]()
Ale mám kamarádku. Fajn ženská, věk těch 50 a má asi 155 cm a asi 50 kg celý život. Jinak je normální
.
Příspěvek upraven 03.09.26 v 13:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je špatného na tom, že nevyhodí funkční věc jen proto, že je stará?
nebo proto, že si neustále nekupují nové povlečení? ![]()
A tedy v bytě topíme jen ve velmi silných mrazech, jinak mám většinu roku neustále otevřenou ventilačku a je mi teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 raději bude mrznout, než aby si zatopila, tedy otočila tím kolečkem na radiátoru. Neustále teplo ji není.
Příspěvek upraven 03.09.26 v 13:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit