Moje levná cesta
- Fotoalbum (490)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
No právě, s manželem, ona je sama na tři děti v nejvíc finančně náročném období. To prostě srovnávat nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
A co svetoborneho ji tak v té uzavřence poradíš? ![]()
A co má společného naše příjmy s diskuzi?
Vy radit můžete a když já něco napíšu tak hned vysmíváni a uražení ![]()
No jsem zapomněla, že jste prostě dokonalé ve své eMimino bublině…
naštěstí já potkávám normální lidí ve svém světě, díky za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
No a hned je to interpretováno zcela jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije když ženské se třemi dětmi, která nemá na opravu auta, poradis šetřit na výzdobě a zároveň dělat si radost maličkostmi, tak to působí legračne.
Ta ráda s refinancováním hypo ale dává smysl.
Příspěvek upraven 14.09.26 v 10:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
No. Bohužel klasika, jsem teď v diskuzi kde žádá o pomoc paní, která se stará o toulavé kočky a taky se tam různě spekuluje
lepší je držet se věcných info, nespekulovat, netvořit si domněnky (tomu se občas teda neubranim) a hlavně nebrat nic osobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pretože tvoje rady a tá čo som písala ja, sú úplne na rovnakej úrovni. Ver, že som radila, zelničku poznám odkedy je na emimine. Takže už mám aký taký prehľad ako a za koľko funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde v tom vidíš, že výživné nemá? Domýšlaš si a radíš od veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Tak to je skvělé, že máš přehled
, to jí určitě pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nemá výživné v takové částce jaké by měla mít tak prostě to výživné nemá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď tak přemýšlím nad tím, že někomu se zdá blbost obálková metoda, že zrovna Zelnicka nemá na základní věci tak proč by šetřila někde pár stovek na blbosti..
V pořádku, na blbosti šetřit nemusí, ale! Co když bude potřebovat novou baterii, novou ledničku, pračku, léky při nemocí, to vezme ten dotyčný z čeho???
To by mě zajímalo jak budete radit…
A když mám auto, nebo spotřebiče v domácnosti, nebo potřebuji lékárnu, já teď platila 890 Kč jenom pro sebe za vitamíny… Ale potřebuji je tak bohužel…
Tak přece když to z něčeho nemůžu vzít tak si na to předem přece musím našetřit, nebo já nevím, vy nemáte nikdo doma rezervu?
A pokud má někdo léta letouci na účtu nula tak je to stejně zbytečně něco radit..
Zbavila bych se bytu, hypotéky, auta, šla do pronájmu a žádala o příspěvek na bydlení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije tak skúsim jednoduchšie, aby mohla obálková metóda fungovať, musia byť peniaze, čo sa do obálky vložia. Prázdna obálka je k ničomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To myslíš vážně tuhle radu? ![]()
Chápeš, že když máš určitý balík peněz a po zaplacení nezbytných výdajů to nezbyde nic, tak ti nepomůžou žádné obálky? A zbavoval se bytu a žádat o dávky? To nemyslíš vážně, že ne.
Jediná možnost je zvýšit příjmy. Je to jen matematika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jednoduše aby jsi i ty pochopila, když mám práci, dostávám tebou zmiňované peníze a tudíž můžu naplnit obálky ![]()
Tou tvoji logikou by to znamenalo v praxi, že když nemám peníze nebudu celý měsíc jíst… Vtipné ![]()
Příspěvek upraven 14.09.26 v 11:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit