Moje levná cesta
- Fotoalbum (341)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Samina007 píše: Více
Aha, nikdy me to nenapadlo, supnu tam lahvicku, po cisteni vyhodim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jídlo nechápu, jak popisuje na cestách. Ale ok. Ovšem úplně nejvíc na tomhle dobrodružství bych nepřežila absenci záchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 a sprchy. Klidně budu spát ve stanu nebo pod širákem. A dokonce i třeba jeden den bez sprchy. Ale musím mít jistotu, že se druhý den hezky vysprchuju. Ale chodit stabilně do krovicka, to ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano sprchy taky. Ale záchodu víc. To je akutnější, okamžitá potřeba i v noci. Máme v rodině rybáře, který si vozí na výpravy takový ten přenosný záchod. Nebo na přespávacím pobytu na lodi byl. To beru. Ale na dovolenou. Fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka oni to někde psali, že při běžném znečištění to stačí takhle. U mojí tchýně by jich nestačilo ani sto na jeden cyklus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem zpovykana. K moři na koupacku jedině letadlem, pěkné ubytko, a dobře sbalit - peněženku, doklady, plavky, náhradní triko a prádlo. Ale hlavně peněženku.
Na toulacku s CK, ubytko hotel se snídaní, no a pak dost peněz. Na vodu kemp s dobrým zázemím. Dokonce i na hausbitech raději volíme záchod na břehu, než ten chemický na lodi. A takové ty výlety na víkend vždycky se slušným ubytováním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák asi tak nejak, spani pod sirakem na odpocivadlech a u benzinek jsem si uzila pri cestovani Evropou na vejsce. Taky se to tehdy celkem tolerovalo a chudym studentum odpoustelo. Sice cestuju porad spis low cost, ale urcita uroven pohodli a hygieny je standard.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 počkej, to je plíseň na té dřevotřísce?
jak je to široké? to musíte být po 2-3 nocích úplně vyřízení, ne?
No já v mládí dost spávala i ve stanech, ale dnes už - postel je postel.. a není nad kvalitní matraci.. navíc jak se člověk rozmlsá luxusní 30cm matračkou, tak se mu už do polních podmínek moc nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak proti obytnakum nic nemam, naopak, ma to taky sve kouzlo, parkrat jsme si ho pujcili do Rakouska a Svycarska, bylo to super. Ale ja si radeji sbalim batoh a letim treba do Indonesie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Blaznis. Vyspi se jak miminka, daji si jidlo za 5 euro ve dvou a zcestuji cely svet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta matrace mi prijde dost nizka. A me hlavne v lete desi to vedro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit