Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zvedava1
14.8.26 09:29
@adresa píše: Více

A ty jdeš do restaurace, a objednáš všechno jen jednou a dáte si to s manželem napůl? Jasně, polévka je nepovinná, ale půl burgeru každý? A půl limonády a kávy? A říkáte tomu „dopřávání si“?

• Citovat
  • Upravit
11713
14.8.26 09:33
@Rosebery píše: Více

Vodu z potoka samozřejmě nepiješ, ale koupeš se v ní ;). A ano, ty toitoiky tam jsou na 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.26 10:22
@kornelije píše: Více

Všichni? Ja myslela ze cestujete ce dcojici s manzelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.26 10:25
@Zvedava1 píše: Více

Ja nechapu ze tohle nechapes😀. Vetsinou se napul ji jidla, kde to jde, ne pul burgeru. A vetsinou si das treba jeden salat + jedno sytější jidlo a rozdelite se. Atp. Nebo mate dezert napul. V restauracich jsou na to zvykli, stejne tak, ze spousta lidi si bere zbytky s sebou.

Většina lidi takhle ale neji kvuli setreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
14.8.26 10:34
@Krákora997 píše: Více

Jistěže si dám někdy něco s někým na půl, protože nemáme takový hlad a potkali jsme se třeba na pokec. Ale ne s mužem, ti vždycky snědli svou porci (z půl hamburgeru by měli hlad), a já často taky. Mám srovnání, když jdeme na oběd/večeři z práce, tak i všechny ženy sní svou porci.

• Citovat
  • Upravit
25511
14.8.26 10:36
@Betty MacDonald píše: Více

já myslím, že ty fotky i příběh jsou reálné.. prostě někdo takhle žije a baví se tím, že to zveřejňuje i těmi rakcemi „publika“.. do práce nechodí, tak má čas na tuhle „zábavu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
14.8.26 10:45
@Lucy75 píše: Více

A to je asi pointa celého příběhu…nechodí do práce…má čas vymýšlet pitchoviny…nuda je holt sfině :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.26 10:46

Ona nechodí do prace? Ja myslim, ze jo…

Jinak se musim přiznat, ze vlivem osobnich financnich cilu tenhle rok taky celkem šetřím a koukam, kolik jsem toho dřív utratila, aniz by mi to přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.26 10:48
@Adull píše: Více

Tak ono ss da spousta věcí automatizovat. Treba to s temi kytkami a maskou na oblicej- masku si dam normalne a neřeknu ze je to zaslouzeny odpocinek atp. Kytky zaliju a oberu behem deseti minut a nemusim si na to delat plán…

Ale me třeba nejakym bizarnim zpusobem tesi, kdyz vidim, ze se nekdo raduje z takovych drobnosti. Mam stresovou práci a bud si lidi stezuji, nebo nemaj cas se zastavit a tyhke veci si uzit nebo naplánovat… Je to pro me iplne jinej styl života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81287
14.8.26 10:55

Vážně? Znáš člověka, který si z dovolené vozí fotky záchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17615
14.8.26 10:56

Teprve budu dočítát ale tady se zastavím…
Ano lidí si neustále stěžují, prodavačka v obchodě protivná jak veš a pořád všude všechno špatně..
Já mám psychicky a fyzický tak náročnou práci že snad ani jedná tady z diskuze by jí nechtěla nebo nezvládla vůbec vykonávat…
A to jsem si stoprocentně jistá…
A vlastně i ta moje práce mi každým dnem ukazuje jaký je svět kolem nás a co vše jako společnost musíme řešit..
Já mám radost z maličkostí, třeba dnes jsem si uvařila čaj do oblíbeného hrníčku a uklízím, peču, píší si seznám na nákup, zítra mám na oběd rodinku a už teď se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81287
14.8.26 10:57

@Krákora997 říkala, že teď nepracuje. Vzhledem k tomu, o koho se jedná to znamená buď - není zaměstnaná, je zaměstnaná a sedí a pije kafe, je zaměstnaná a má dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81287
14.8.26 10:59

@Zvedava1 někdy to děláme, dáme si každý něco jiného a necháme si donést samostatně talířky a jídlo jíme napůl. A děláme to i ve větší partě, klidně. Ale ve výsledku máme prostě každý jedno jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56767
14.8.26 11:07

Ja setrim cely zivot. Pro me treba doprat si neni spojene s jidlem. Ale jime fakt jinak nez Kornela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
14.8.26 11:09
@kornelije píše: Více

To by mě zajimalo co za psychicky a fyzicky náročnou práci to je, že by to nikdo jiný nezvládl než ty :think: Pokud si dobře pamatuji, tak jsi dělala prodavačku v kantýně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat