Moje levná cesta
- Fotoalbum (393)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Nosí k tomu trekové boty a ujde 10km.
Původně jsem myslela pošťačka, ale to dělala dcera jako letní brigádu, takže to to určitě nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anebo v hospicu ještě. Ovšem mám pocit, že tyto práce si žádají příslušné školy.
@Snopy123 jo, kdysi dávno. Ale teď už maximálně ten stan a kemp. Vnoučata chodí se skauty taky. Proč ne. Ale nějak si moc nemyslím, že kornela něco zahrabává. Já už si docela myslím, že ten život, který sem dává, je vyloženě virtuální. A fotky bere z netu. Fakt jste viděli někoho, kdo fotí záchody na odpočívadle? Já mám teda jednu takovou fotku, tomu se nedalo odolat - z mezi podesty byl výhled rovnou do těch koukání bez dveří, a tam tak poruznu drepeli lidé, někteří s telefony, někteří kouřili a zřejmě komentovali počínání okolí. Asi. Prostě si povídali. To byl zážitek nad velehory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Na odpočívadle ha.jzly fakt nefotím. ![]()
Ale fotku dítěte na tureckým teda mám.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Aha. Ale to by klidně mohlo být. Kdysi jsem to dělala, když byly dceři dva roky a rodicak tehdy žádný. Předtím jsem měla úklid jako brigádu, to doručování na vzduchu na venkově mě pak bavilo mnohem víc. Denně 11 km. Ale psychicky náročné to nebylo ani trochu, naopak, domu s čistou hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Tak ja treba neznam zadnou jeji predchozi diskuzi. A to s tím ditetem je teda síla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Protože pro tebe je to zkrátka jídlo
v našem věku 40-50+ si myslím, že to je normální, že za zážitek a dopřávání máme něco jiného než běžné jídlo. My chodíme na jídlo někam mimo domov v průměru 5-6× do měsíce, většinou běžná slušná restaurace cestou někam, takže v tom zážitek taky nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zase mít tehdy vedlejší příjem 200 tisíc měsíčně, jak říká Kornelije že mají, tak bych to určitě nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
https://www.emimino.cz/…kovani/7620/?…
Pěkná debata byla kolem makronky pro dceru ![]()
Jinak myslím, že Kornel šlo vždycky jedině o pozornost, tady si ji snadno zařídí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Počkaj a nepísala, že plot stále nie je? Tak možno na päťdesiatku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je pro vas zazitek a dopravani v tomhle veku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 58611567. Ze muzu odpo na kolo, 6× tydne cvicit, pracovat mesic remote u more. Nejvic si vazim casu. Jidlo mam v kolonce zbytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa No manžel taky lenivý, ale tedy s velkýma stále jde
50 mu bylo ![]()
Se skauty jezdí taky, ale na tábor si už tedy vozí matraci, to by se po 2 týdnech nezvedl a záda by měl v hájí, navíc vozí denně vodu, čili řídí, atd… ![]()
Skauti stále kopají latrínu, jezdí do míst bez elektriky, bez signálu, mobily nabíjejí soláry a chodí volat na kopec a každý den jezdí pro vodu. Pokud někdo několikrát jede před louku posekat a shrabat. ![]()
Příspěvek upraven 14.08.26 v 12:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák Žádnou diskuzi Kornele jsem nečetla, takže vůbec nemám přehled. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák No záchody nefotím. Já tedy nefotím nikdy nic
A tedy nebudu to hlavně veřejně nikam rvát, na to jsem divná. Fotky sdílíme pouze s nejbližší rodinou a i tak je nikde nevystavuje. Takže hajzlíky nikde vyfocené nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
Zážitek jakékoli cestování, ale s komfortem.
Dopřávání je to, že je to jen s rámcovým rozpočtem, který klidně překročime, když nám to v tu chvíli za to stojí. Protože můžeme a zároveň v tomhle věku už víš, že se může stát a už to nepůjde.
Dopřávání je i to, že máme svobodu v čase a můžeme jet víceméně kdykoli.
Zážitek je pro nás i to, co mají lidi v městě běžně po ruce, ale my z venkova ne. Divadlo, koncerty, výstavy, to je zážitek.
Ale to co nás zajímá je sto kilometrů od nás a jet sto km tam do divadla a zase zpátky v noci po představení je hrozná představa, zkazil by mi to ten zazitek. Takže jednou ročně si v prosinci objednáme na týden hotel v Praze, máme „svuj“, kde je wellness a mají famózní snídaně. A objednáme, koupíme lístky do dvou tři divadel, na dva koncerty, přes den jdeme po Praze, na trhy. Neřešíme kdy kam půjdeme a kolik můžeme utratit za vstup nebo za jídlo. Tak to je dopřávání si.
Chce to mit trochu peněz a času a zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit