Moje levná cesta
- Fotoalbum (253)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adresa píše: Více
Moc hezký napsáno a máme to úplně stejně ![]()
Na začátku naší cesty jsme si dali u pultu v jednom obchodním centru oběd, já myslela že to bude stehno a jak jsem dostala na talíř půlku kuřete, málem mě trefilo
, manžel měl polévku, každý jsme snědli půlku a další půlka byla až druhý den s pečivem.. a na salát už ani nedošlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že to bylo všechno na pohodu, nikam se nespěchalo, akorát v Itálii bylo hlášeno extrémní deště tak tam jsme jenom projeli ale i tak zážitek..
A některá místa v Chorvatsku známé z minulých let, tak také v klidu, když už víš co to místo nabízí a nemusíš hledat po netu informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, na to narážím. Ale každý ať si se svým zdravím nakládá jak uzná za vhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si zajdeme v restauraci po večeři a v nocí spíme…
Jako největší strach jsem měla z toho WC, ale nakonec to bylo úplně v pohodě..
A teď cestou na dovolenou jsme šli všichni do křoví, WC na benzínce na Slovensku bylo v katastrofálním stavu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
A zuby si vyčistíš taky v restauraci na záchodě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
A ani nebyl žádný plán
, jeli jsme kde se nám líbilo a skončilo to nad naše očekávání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klopice je taky bájná na své příběhy. Jestli celé tohle vlákno není její další tvář.
Jiná telenovela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
já mám pegueot 5008 a spíme na nafukovací matraci ve spacích pytlích plus malý polštářek pod hlavu - jakousi dřevěnou konstrukci bych teda nechtěla, na co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
No, kam by. Obs*rají, co se dá, a ještě by měli plnou hubu keců, kdyby je u toho někdo chytil.
Ze svého okolí znám jen jeden takovýto pár, co „cestuje“ s autem. Nutno podotknout, že se jedná o víceméně tzv. white trash a občasné uživatele pervitinu, mimo jiné. Přes rok bydlí v maringotce.
Možná jsem v tomhle prostě rozmazlená, ale jsem toho názoru, že „normální“ člověk, bydlící v bytě s koupelnou, splachovacím WC a podobně, si takovéhle „dovolené“ prostě užít nemůže. Pro mě je to prostě totální sockárna, navíc ještě v rozporu se zákony – co chvíli se doslova vs*rou s autem někomu na pozemek atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Tak zuby třeba tady, tam jsme spali na tom zatím nejkrásnějším místě s nádherným výhledem..
A záchody jsou všude, nejezdíme na konec světa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RajaMatangi píše: Více
Ty znáš jeden pár a já sledují skupinu kde jich je o trošku víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit