Moje levná cesta
- Fotoalbum (517)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KalamityJohn píše: Více
Svoboda názoru u něj je velká..kdyby ne, tak by chodil na úplně jinou školu a žil úplně jiný život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Prosim tě vždyť si sem kdysi dávala fotku s dlouhejma cervenejma vlasama, asi jsi tenkrát čekala pochvalu, ale dostala si celkem bídu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Tak od lidí, i cizích dostávám za svoje vlasy pochvalu. To, že tady pár žen nezkousne, že mám lepší vlasy než ony, je mi šumák ![]()
Jo a mám dlouhé zrzavé vlasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
přečti si znovu, co máslo dvojka píše, diskutují o tom, jaké typy holek se líbí jí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My víme, že jsi nejhezčí a nejlepší - ja ty vlasy si pamatuju a fakt to žádný zázrak nebyl, tak hlavně že utěšíš sama sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naživo si moje vlasy neviděla, tak těžko můžeš soudit. Ale i několik kadeřnic je hodnotilo velmi pozitivně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty viš jaké holky se líbily chlapům kolem tebe ve školce, škole? Že si děláš pr. del, přiznej se. 🤡
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký typ holek se synům líbí vím taky. Ale to neznamená, že s takovou bude chodit že
a už vůbec že si takovou jednou vezme.
Příspěvek upraven 18.09.26 v 13:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, nevím cos viděla ty, ale co jsem já viděla Lucy vlasy, tak je má fakt krásné a husté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz si vzpomenu jaci kluci se mi libili az do stredni skoly, tak se musim smat. Jeste na zacatku stredni…nechapu to, uplny opak toho, co se mi libi ted. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Já jsem.asi vzhledově žádný typ neměla nikdy. Akorát teda tlustý ne. Chováním jo, líbili se mi rošťáci, ale na rodinný život moc nebyli. Pořád ale potřebuju někoho se smyslem pro humor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit