Moje levná cesta
- Fotoalbum (349)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těm striktním “já ho znám” a “ne, nikdy” se fakt musím smát, a nahlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venett píše: Více
No jo, my dáváme dětem dost prostor, co se vkusu atd. týče. Já bych asi zkousla coby experiment leccos, akorát tetování ne. Nelíbí se mi to a dcera má citlivou kůži a hned se po všem osype, to bych pak nerada řešila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
To neřeš, ona je při pochopení psaného textu vždycky mírně… nechápavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše My máme za sebou i tetování. Pěkné, decentní, to co tam je tam z nějakého důvodu (nechci psát do podrobna). A stále je to jeho tělo. ![]()
Takže raději místo skousávání jsme vedli diskuzi jak by mohlo (ne mělo a nebo muselo ) vypadat a kde ideálně umístit a naslouchali jsme proč to dítě chce a ocenili jsme, že tu diskuzi s námi vedlo… Dítě má VŠ, žádný zamindrákovaný blb ![]()
Ale tedy bylo to i ve věku, kdy už si svoje věci řeší samo.
Já bych se tetovat nenechala, manžel taky ne. Ale respektujeme jeho rozhodnutí. ![]()
Příspěvek upraven 18.09.26 v 17:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak u nás zatím. požadavek na tetování ani nepřišel. Tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše Tak tomu dítěti je 25
A šlo to vývojem / věkem
Jen píšu svojí zkušenost, kdy naše děti jsou naprosto různé a jsou jaké jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vkus se nemění? Takže dcera bude pořád ujíždět na růžové a jednorožcích? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
No jasně, vždyť je to super ne
?
Doufej, že si je vezme i na svatbu. A takový modrý Spiderman vedle ní.
Můžeš být ráda, že to nebude Minecraft… A doufej, že nebude mít vši, to by se pak třeba musela ostříhat a ze svatby by sešlo.
Příspěvek upraven 18.09.26 v 17:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejstarší dceři přezdívám Orbis Pictus, je extensivně ilustrovaná. Neřeším to. Inženýrka na vysoké pozici na ředitelství automobilky v Detroitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Jediný o čem jsem kdy uvažoval nebylo tetování ale branding, ale mám tolik jizev a štychů po těle, že mne to už dávno přešlo.
Scars are just like tattoos - only with better stories. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Vid, je to jejich vec. Syn s tim prisel nedavno, ze kdyz je mu uz 18. Objednal se…a na posledni den to zrusil, ze si neni jisty. Vymeknul. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit